Licențiat în psihosociologie și absolvent de cursuri postuniversitare și master în domeniul resurselor umane și psihologie aplicată.
A lucrat ca psiholog (testări psihologice, diagnoza organizațională).
Deține experiență în activități de recrutare, selecționare, evaluare psihologică a candidaților la angajare, mentorat pentru debutanți, precum și de consiliere și orientare profesională a adulților.
Principalele obiective profesionale sunt legate de dezvoltarea de politici și strategii de resurse umane, respectiv planificarea personalului, organigrame și fișe de post, recrutare și selecție, pregătire și dezvoltare profesională, managementul carierei, retenția personalului, evaluarea performanțelor, etica profesională, calitatea vieții angajaților, dezvoltarea de programe de formare profesională, implementarea de proiecte sociale, etc.
Adrian s-a alăturat Grupului Carmistin în anul 2019 ocupând funcția de Manager HR.
zf.ro
Grupul Carmistin, care include peste 20 de companii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi în agricultură, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 427 milioane de lei (aproximativ 90 mil. euro), aranjată de un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română în calitate de Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentaţie şi Agent de Garanţii şi de Plăţi, CEC Bank în calitate de Aranjor Principal Mandatat şi băncile participante EximBank, Intesa Sanpaolo Romania şi OTP Bank România.
AGERPRES.RO
„Oamenii sunt unul dintre principalii factori de succes ai oricărei organizații. Orice afacere se bazează pe oameni pentru a rezolva cele mai importante provocări și pentru a oferi servicii și produse excelente clienților, iar angajații trebuie să fie instruiți corespunzător pentru a face acest lucru cu succes. Considerăm că investițiile într-un program de formare eficient sunt extrem de importante, astfel încât am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri.” Tiberiu Berbece, Vicepreședinte Grup Carmistin.
AGERPRES.RO
Proiectul are o valoare totală de 2,373,389.52 lei, din care peste 94% este finanțare nerambursabilă – 2,254,696.30, contribuția proprie fiind de 118,693.22 lei.
Perioada de implementare este de 24 luni (7 iulie 2020 – 6 iulie 2022). Grupul țintă este alcătuit din 182 de elevi de școală profesională și liceu tehnologic (ISCED 2-3 nivel calificare 3 și 4; ISCED 4) cu domiciliul/reședința într-o regiune mai puțin dezvoltată a României (Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest și Centru), care studiază în domenii precum Protecția Muncii, Industrie Alimentară, Mecanică, Electrică, la licee din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia.