Share

Cariere

Cariere

Cariere Grup CARMISTIN

Te caracterizeaza integritatea, perseverenta si dorinta de a te depasi?

Vino alaturi de noi sa faci parte dintr-o echipa tanara, dinamica si competitiva sa iti desfasori activitatea intr-un mediu de lucru placut, sa inveti si sa lucrezi alaturi de profesionisti, sa beneficiezi de sustinerea ideilor si initiativelor tale si sa ai numeroase oportunitati de dezvoltare individuala si profesionala.

Carmistin este în acest moment unul dintre cei mai importanți traderi în industria cărnii și liderul celui mai puternic grup de business din sectorul agroalimentar. Un grup dinamic, condus de o echipă de management cu o medie de vârstă de doar 33 ani, care și-a propus o strategie indrăzneață de investiții majore și mai ales o mentalitate diferită în afaceri.

Cariere Linia De Pui

In anul 2008, compania Carmistin devine Grupul Carmistin, schimbandu-si directia de dezvoltare si adaugand noi linii de business. Astfel, Grupul Carmistin decide achizitia platformei agroalimentare detinute de compania Oltchim SA printr-o procedura de valorificare a activelor statului, astfel luand fiinta societatea Avicarvil. In urma tranzactiei, Avicarvil devine cel mai mare producator de carne de pasare din Valcea.

In urmatorii 7 ani, Compania investeste in platformele preluate de la Oltchim aproximativ 30 milioane Euro, astfel devenind unul dintre cei mai importanti jucatori din piata carnii de pasare din Romania.

In anul 2017, Grupul Carmistin preia, printr-o companie a Grupului, Avirom Plus, platformele de productie si logistica ale fostei Societati Avicola Targu Jiu. In urma acestei tranzactii se creaza 1000 locuri de munca, Grupul Carmistin anuntand investitii pentru acest proiect de pana la 20 milioane de Euro in urmatorul an. Prin aceasta tranzactie, Grupul Carmistin devine cel mai mare crescator si producator de carne de pasare.

 

 

Completeaza formularul si alatura-te echipei Carmistin

[recaptcha]

 

Cariere Linia De Porc

In anul 2011, Grupul Carmistin, printr-o procedura de valorificare a activelor statului, decide sa investeasca in zona cresterii suinelor si incepe prin reconstructia si modernizarea fostului Suinprod Babeni, creanda societatea Porcellino Grasso.

In urma investitiei, Porcellino Grasso va ajunge sa produca aproximativ 100.000 porci anual, astfel investitia incadrandu-se in noua directie de dezvoltare a grupului. In urmatorii ani, Grupul continua sa deschida noi ferme de crestere a suinelor care pana astazi, in anul 2017, au ajuns sa produca peste 250.000 porci anual.

Landbruck este o companie cu capital integral privat, româneascã, ce are ca domeniu de activitate producţia şi creşterea suinelor. Înfiinţatã în anul 2012 în localitatea Feldioara, judeţul Braşov, ferma cuprinde 20 de hale în care se pot creşte maximum 40.000 de porci/ serie, spaţii de birouri şi depozite.Landruck, companie intratã pe piaţã de relativ puţin timp, dar cu investiţii majore atât în infrastructurã şi în amenajarea spaţiului de lucru pentru respectarea condiţiilor superioare de creştere de suine, cât şi în implementarea noilor tehnologii de creştere, se impune în scurt timp ca lider de piaţã pe aria sa de activitate.

 

Completeaza formularul si alatura-te echipei Carmistin

[recaptcha]

 

Linia De Agricultura

Tehnicile riguroase de creștere a animalelor şi de cultivare a cerealelor reduc semnificativ gradul de poluare adus solului și apei şi poziționează în mod clar Pajo Holding drept o companie care urmează, în mod etic, valorile de bază ale unei afaceri bio.

Compania își propune să promoveze rasele locale, cu rezistență naturală, abilități de reproducere solide și vitalitate. Intervenirea în materialul genetic al animalelor nu este ceva ce ne interesează, de vreme ce prețuim calitatea în favoarea cantității. Prin tot ceea ce facem, ne propunem să ridicăm standardele naționale în domeniul creșterii bovinelor.

 

 

Completeaza formularul si alatura-te echipei Carmistin

[recaptcha]

 

Cariera Office Carmistin

Ambiția de a face din Carmistin un business cu adevărat de sucess, viziunea de ansamblu, înțelegerea pieței din perspectiva noilor ei reguli și trenduri și, nu în ultimul rând, deschiderea pentru un alt tip de relații de lucru fac din Carmistin unul dintre cei mai interesanți și mai competitivi jucători de pe piață.

Importul și distribuția produselor din carne pentru industria alimentară constituie principalul obiect de activitate al companiei Carmistin Trading. O bună parte din carnea distribuită de către companie provine de la animalele crescute în fermele care aparțin grupului propriu de firme.

 

 

Completeaza formularul si alatura-te echipei Carmistin

[recaptcha]