Ciprian este zootehnist, având o vastă exerienta în domeniul reproducției suinelor, specializat în producerea și creșterea suinelor în sistem full line, incluzând aici toate departamentele: reproducție – gestație, maternitate, tineret, îngrășare, precum și specializat în producerea și creșterea scrofitelor F1.
Timp de 10 ani a lucrat în domeniul prezentat mai sus în Danemarca, unde a urmat și studiile în domeniul zootehnic, și anume Școala de Zootehnie Borris.
Deține o experiență în genetica Danbreed cu 3 departamente – reproducție, maternitate și tineret în sistem know-how danez.
Ciprian Damaschin ocupă în cadrul Grupului funcția de Manager linie suine. Acesta coordonează, organizează și planifică activitățiile fermelor de pe linia de porc și supervizează producția acesteia.
zf.ro
Grupul Carmistin, care include peste 20 de companii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi în agricultură, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 427 milioane de lei (aproximativ 90 mil. euro), aranjată de un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română în calitate de Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentaţie şi Agent de Garanţii şi de Plăţi, CEC Bank în calitate de Aranjor Principal Mandatat şi băncile participante EximBank, Intesa Sanpaolo Romania şi OTP Bank România.
AGERPRES.RO
„Oamenii sunt unul dintre principalii factori de succes ai oricărei organizații. Orice afacere se bazează pe oameni pentru a rezolva cele mai importante provocări și pentru a oferi servicii și produse excelente clienților, iar angajații trebuie să fie instruiți corespunzător pentru a face acest lucru cu succes. Considerăm că investițiile într-un program de formare eficient sunt extrem de importante, astfel încât am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri.” Tiberiu Berbece, Vicepreședinte Grup Carmistin.
AGERPRES.RO
Proiectul are o valoare totală de 2,373,389.52 lei, din care peste 94% este finanțare nerambursabilă – 2,254,696.30, contribuția proprie fiind de 118,693.22 lei.
Perioada de implementare este de 24 luni (7 iulie 2020 – 6 iulie 2022). Grupul țintă este alcătuit din 182 de elevi de școală profesională și liceu tehnologic (ISCED 2-3 nivel calificare 3 și 4; ISCED 4) cu domiciliul/reședința într-o regiune mai puțin dezvoltată a României (Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest și Centru), care studiază în domenii precum Protecția Muncii, Industrie Alimentară, Mecanică, Electrică, la licee din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia.