Absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale în cadrul Academiei de Studii Economice din București, cu o experiență de 2 ani în managementul contractelor de vânzare și de peste 20 de ani ca economist în departamentul financiar, atât în România, cât și în China. Deține funcția de director executiv în cadrul Grupului Carmistin ocupându-se cu coordonarea activităților de departament prin exercitarea funcțiilor manageriale în raport cu personalul specializat, consilierea celorlalți manageri în problemele de risc, dezvoltarea și actualizarea de politici și proceduri adecvate pentru identificarea, evaluarea, măsurarea, controlul și gestionarea riscurilor, redactarea de opinii cu privire la optimizare fiscală, coordonarea dosarelor de instanță ale Grupului (consilieri juridici interni, avocați externi), colaborarea cu executori judecătorești, practicieni în insolvență, notari, avocați în vederea întocmirii documentelor necesare pentru activitatea societăților, etc.
Capacitatea sa managerială de planificare, organizare, coordonare şi control precum și gestionarea eficientă a problemelor, a timpului și a resurselor au făcut-o pe Cristina o persoană indispensabilă pentru echipa Carmistin.
zf.ro
Grupul Carmistin, care include peste 20 de companii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi în agricultură, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 427 milioane de lei (aproximativ 90 mil. euro), aranjată de un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română în calitate de Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentaţie şi Agent de Garanţii şi de Plăţi, CEC Bank în calitate de Aranjor Principal Mandatat şi băncile participante EximBank, Intesa Sanpaolo Romania şi OTP Bank România.
AGERPRES.RO
„Oamenii sunt unul dintre principalii factori de succes ai oricărei organizații. Orice afacere se bazează pe oameni pentru a rezolva cele mai importante provocări și pentru a oferi servicii și produse excelente clienților, iar angajații trebuie să fie instruiți corespunzător pentru a face acest lucru cu succes. Considerăm că investițiile într-un program de formare eficient sunt extrem de importante, astfel încât am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri.” Tiberiu Berbece, Vicepreședinte Grup Carmistin.
AGERPRES.RO
Proiectul are o valoare totală de 2,373,389.52 lei, din care peste 94% este finanțare nerambursabilă – 2,254,696.30, contribuția proprie fiind de 118,693.22 lei.
Perioada de implementare este de 24 luni (7 iulie 2020 – 6 iulie 2022). Grupul țintă este alcătuit din 182 de elevi de școală profesională și liceu tehnologic (ISCED 2-3 nivel calificare 3 și 4; ISCED 4) cu domiciliul/reședința într-o regiune mai puțin dezvoltată a României (Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest și Centru), care studiază în domenii precum Protecția Muncii, Industrie Alimentară, Mecanică, Electrică, la licee din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia.