Share

Despre Noi

Despre Noi

01

Grupul CARMISTIN

Infiintat in anul 2000, grupul Carmistin reprezinta unul dintre cei mai mari jucatori din industria agro-alimentara din Romania. In componenta sa se afla mai multe companii care compun un lant ce porneste de la cultivarea pamantului, crestIn erea animalelor si ajunge pana la vanzarea produselor din carne in cele peste 150 de magazine ale companiilor din grup.

Carmistin este în acest moment unul dintre cei mai importanți traderi în industria cărnii și liderul celui mai puternic grup de business din sectorul agroalimentar. Un grup dinamic, condus de o echipă de management cu o medie de vârstă de doar 33 ani, care și-a propus o strategie indrăzneață de investiții majore și mai ales o mentalitate diferită în afaceri.

 

02

Firme din Grupul CARMISTIN

Grupul Carmistin a dezvoltat afaceri in diverse domenii de activitate, a restructurat si reorganizat Grupul pe linii de afacere, a imbunatatit performantele tuturor companiilor din grup, creand si consolidand brand-uri notorii pe piata de specialitate romaneasca.

Ambiția de a face din Carmistin un business cu adevărat de sucess, viziunea de ansamblu, înțelegerea pieței din perspectiva noilor ei reguli și trenduri și, nu în ultimul rând, deschiderea pentru un alt tip de relații de lucru fac din Carmistin unul dintre cei mai interesanți și mai competitivi jucători de pe piață.

03

Istoric CARMISTIN

In anul 2008, compania Carmistin devine Grupul Carmistin, schimbandu-si directia de dezvoltare si adaugand noi linii de business. Astfel, Grupul Carmistin decide achizitia platformei agroalimentare detinute de compania Oltchim SA printr-o procedura de valorificare a activelor statului, astfel luand fiinta societatea Avicarvil.

In urmatorii 7 ani, Compania investeste in platformele preluate de la Oltchim aproximativ 30 milioane Euro, astfel devenind unul dintre cei mai importanti jucatori din piata carnii de pasare din Romania. In anul 2017, Grupul Carmistin preia, printr-o companie a Grupului, Avirom Plus, platformele de productie si logistica ale fostei Societati Avicola Targu Jiu.

04

Experienta in Business

Încă de la începutul drumului ne-am dat seama că piața evoluează și nevoile clienților odată cu ea. Am știut din prima zi că vrem sa fim o companie etică, care respectă standardele și dă înapoi comunității care a ajutat-o să crească. Vrem să creștem odată cu partenerii noștri, și împreună să creștem industria în care activăm.

Credem cu tărie că doar așa ne putem atinge scopul: furnizori care să aibă 100% încredere în noi și clienți 100% mulțumiți de serviciile și produsele oferite.

%

Agricultura

%

Zootehnie

%

Dezvoltare

05

Concept de Business

Grupul CARMISTIN este un brand românesc cu o istorie de peste 15 de ani, conturat în jurul unor principii sănătoase, ce descriu perfect un business: pasiune, onestitate, muncă susținută și respect. Transparență, încredere, seriozitate și integritate sunt principiile de bază promovate de Grupul CARMISTIN. Aceste aspecte sunt stipulate intern în manualul de conduită al companiei, aplicabil tuturor angajatilor.

06

Testimonials

07

Investii in Zootehnie

In anul 2011, din dorinta dezvoltarii liniei de vita a Grupului Carmistin, in urma unei investitii de 10 milioane Euro, se construieste cea mai mare ferma de crestere si ingrasare bovine in comuna Baba Ana, Judetul Prahova, cu o capacitate de 10.000 capete, animalele fiind crescute in stabulatie libera, in acest proiect fiind implicati specialisti danezi si germani.

In anul 2011, Carmistin, printr-o procedura de valorificare a activelor statului, decide sa investeasca in zona cresterii suinelor si incepe prin reconstructia si modernizarea fostului Suinprod Babeni, creanda societatea Porcellino Grasso.

In urma investitiei, Porcellino Grasso va ajunge sa produca aproximativ 100.000 porci anual, astfel investitia incadrandu-se in noua directie de dezvoltare a grupului. In urmatorii ani, Grupul continua sa deschida noi ferme de crestere a suinelor care pana astazi, in anul 2017, au ajuns sa produca peste 250.000 porci anual.