Inginer industrie alimentară

Inginer industrie alimentară
Brand:
Tip Job: Full-Time
Locație: Județul Vâlcea
Valabilitate: 08.11.2024
Descriere post

Urmărește respectarea parametrilor de calitate ai materiilor prime sau produselor finite pe întreg procesul tehnologic și propune măsuri de îmbunătățire a calității ori de câte ori este necesar.

Responsabilitățile tale

INGINER TEHNOLOG – va avea următoarele sarcini:

  • coordonează și supraveghează activitatea de producție în zona de responsabilitate (secție SACRIFICARE) ︁︀​︂︃︃​︈︁​︁︉︂în vederea realizării planului de producție stabilit și a obiectivelor calității;
  • urmărește respectarea parametrilor de calitate ai materiilor prime sau produselor finite pe întreg procesul tehnologic și propune măsuri de îmbunătățire a calității ori de câte ori este necesar;
  • remediază eventualele probleme apărute pe parcursul desfășurării activității;
  • urmărește procedurile tehnologice (rețete, flux tehnologic) pentru fabricarea diverselor produse;
  • îndrumă și urmărește activitatea personalului din subordine, stabilește conform structurii organizatorice, sarcinile și responsabilitățile acestora, în baza fișelor de post;
  • răspunde de buna desfășurare a activității de producție.

INGINER CONTROLUL CALITĂȚII – va avea următoarele sarcini:

  • verifică și înregistrează igiena preoperațională, operațională și postoperațională a spațiilor de producție, utilaje, vestiare;
  • verifică operațiile de descărcare, agățare ︁︀​︂︃︃​︁︂︁​︆︄pe conveier, igienizarea lăzilor transport pasări vii, etc.;
  • verifică respectarea procedurilor de bune practice de igiena si producție; verifică igienizarea paleților, cărucioarelor, etc;
  • monitorizează și înregistrează controlul parametrilor de producție (puncte de atenție și puncte critice de control): asomarea puilor, opărirea, răcirea carcaselor, depozitarea produselor, livrarea produselor direct sau prin analiza rapoartelor CTC;
  • verifică prin sondaj corectitudinea etichetării sortimentelor din secția tranșare/ambalare;
  • instruiește și testează persoanele noi angajate în abator privind bunele practici și igiena în cadrul abatorului;
  • verifică igiena și starea de sănătate a personalului lucrător, echipamente de lucru;
  • verifică personalul angajat dacă respectă procedurile de bune practici de igiena și producție și respectarea circulației între sectoare;
  • verifică personalul angajat dacă respectă circulația filtrelor sanitare (spațiu haine stradă, dușuri, haine lucru);
  • informează șeful ierarhic pentru necesitatea și modul de instruire al angajaților din abator;
  • urmărește modul de tratare a neconformităților și de stabilire a acțiunilor corective și preventive precum și modul de finalizare a măsurilor dispuse de management.
Profilul tău

-Absolvent de studii superioare în domeniul industriei alimentare.

Aptitudini
  • Atenție distributivă;
  • Abilități bune de comunicare;
  • Persoană foarte organizată, riguroasă, responsabilă, orientată spre rezultate;

 

Aplică aici
Trimite-ne CV-ul tău! Ne auzim cu un răspuns cât de curând!



    Upload CV


    Fișierul a fost uploadat cu succes!

    Vezi restul joburilor pentru profesioniști