Linia de Distribuție

Drumul produselor către magazine

Cele mai bune soluții pentru transportul mărfii sunt fie să apelezi la furnizori, fie să deschizi un brand de distribuție. Noi am ales să creăm o linie proprie de distribuție cu acoperire în majoritatea zonelor țării.
Mereu în mișcare

O linie proprie de distribuţie ne permite să controlăm timpul şi modul în care produsele ajung la parteneri, astfel încât să oferim prospeţime întotdeauna. Pentru că procesarea rezultatelor muncii noastre este o etapă la fel de importantă precum producţia.

Avem grijă de drumul nostru

Motivele pentru care o linie de distribuţie completează activitatea Carmistin sunt nenumărate. Ştim exact când pleacă produsele din fermele noastre, cât timp se scurge până când ajung la distribuitori şi cum sunt depozitate pe drum.

Avem deja cele mai potrivite rute alese pentru parteneri şi, astfel, le arătăm că se pot baza pe noi cu fiecare livrare.

Deţinem un parc auto impresionant, cu autoturisme echipate special în interior, astfel încât carnea de pui, respectiv animalele îngrăşate să stea la temperatură necesară constant. Maşinile noastre sunt adesea verificate astfel încât să plece la fiecare drum cu siguranţa că nu vor apărea evenimente neprevăzute.

Proces optim de livrare către parteneri

Şoferii sunt profesionişti şi au experienţă în transportul mărfurilor. De asemenea, ei ştiu ce înseamnă responsabilitatea produselor din industria agroalimentară.

Putem spune că linia de distribuţie ne asigură controlul şi independenţa necesară unui proces optim de livrare către parteneri. De ce independenţă? Pentru că, la final, ştim exact când şi cum ajung produsele la distribuitori şi clienţi.
Construiește-ți o carieră în
industria agroalimentară!
Vino în echipa noastră! La Carmistin te așteaptă un mediu dinamic, unde poți să evoluezi și să surprinzi cu idei.

Știri recente

agroindustria.ro

Grupul Carmistin a activat planul de protectie și prevenție împotriva răspândirii COVID-19

Carmistin International S.R.L. a dispus luarea de măsuri imediate de protecție și prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19 în cadrul abatoarelor, fermelor, lanțului de magazine proprii, precum și pentru personalul administrativ de la nivelul întregului grup, pentru protejarea celor peste 2000 de angajați și a miilor de clienți și parteneri ai grupului.

agroindustria.ro

AVICARVIL sărbătorește 12 ani de activitate pe piața agrozootehnică din România

Compania AVICARVIL a luat naștere în anul 2008, an în care a devenit parte din grupul Carmistin, crescând odată cu acesta. Pentru Avicarvil drumul a început odată cu preluarea platformei Oltchim – înființată în 1978, una dintre cele mai mari platforme avicole din România, cu o experiență vastă – de peste 30 de ani, în creșterea și producția de carne de pasăre.

Cotidianul.ro

România, țara cu profit de zeci de mil €

Cultura culinară a românilor include mezelurile și acesta este un fapt cunoscut. « Dacă vrei ca afacerea să îți funcționeze gândește-te la carne și medicamente », este un slogan, încă actual, a celor care căutau idei de bussines.