Linia de Distribuție

Drumul produselor către magazine

Cele mai bune soluții pentru transportul mărfii sunt fie să apelezi la furnizori, fie să deschizi un brand de distribuție. Noi am ales să creăm o linie proprie de distribuție cu acoperire în majoritatea zonelor țării.
Mereu în mișcare

O linie proprie de distribuţie ne permite să controlăm timpul şi modul în care produsele ajung la parteneri, astfel încât să oferim prospeţime întotdeauna. Pentru că procesarea rezultatelor muncii noastre este o etapă la fel de importantă precum producţia.

Avem grijă de drumul nostru

Motivele pentru care o linie de distribuţie completează activitatea Carmistin sunt nenumărate. Ştim exact când pleacă produsele din fermele noastre, cât timp se scurge până când ajung la distribuitori şi cum sunt depozitate pe drum.

Avem deja cele mai potrivite rute alese pentru parteneri şi, astfel, le arătăm că se pot baza pe noi cu fiecare livrare.

Deţinem un parc auto impresionant, cu autoturisme echipate special în interior, astfel încât carnea de pui, respectiv animalele îngrăşate să stea la temperatură necesară constant. Maşinile noastre sunt adesea verificate astfel încât să plece la fiecare drum cu siguranţa că nu vor apărea evenimente neprevăzute.

Proces optim de livrare către parteneri

Şoferii sunt profesionişti şi au experienţă în transportul mărfurilor. De asemenea, ei ştiu ce înseamnă responsabilitatea produselor din industria agroalimentară.

Putem spune că linia de distribuţie ne asigură controlul şi independenţa necesară unui proces optim de livrare către parteneri. De ce independenţă? Pentru că, la final, ştim exact când şi cum ajung produsele la distribuitori şi clienţi.
Construiește-ți o carieră în
industria agroalimentară!
Vino în echipa noastră! La Carmistin te așteaptă un mediu dinamic, unde poți să evoluezi și să surprinzi cu idei.

Știri recente

ECONOMICA.NET

Grupul Carmistin finanțează cu bani europeni 29 de afaceri de la zero

Carmistin International finanțează cu bani europeni 29 de afaceri de la zero. Compania a atras fonduri europene de 13,5 milioane de lei pentru proeictul “Start-up-uri Sociale pentru dezvoltarea sustenabilă națională – SUSȚIN”. Proiectul Carmistin este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Valoarea totală a proiectului este de 13,7 milioane de lei, din care contribuția proprie a companiei a fost de aproape 200.000 de lei.

zf.ro

Grupul Carmistin, activ în industria cărnii, ia un credit sindicalizat de 427 mil. lei (90 mil. euro) pentru investiţii şi capital de lucru, finanţat de BCR, CEC Bank, EximBank, Intesa Sanpaolo şi OTP Bank

Grupul Carmistin, care include peste 20 de com­panii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi în agricultură, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 427 milioane de lei (aproximativ 90 mil. euro), aranjată de un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română în calitate de Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentaţie şi Agent de Garanţii şi de Plăţi, CEC Bank în calitate de Aranjor Principal Mandatat şi băncile participante EximBank, Intesa Sanpaolo Romania şi OTP Bank România.

AGERPRES.RO

Compania Avicarvil demarează programul ,,Un business competitiv investește constant în management – COMPETENT” România profesională – Întreprinderi competitive – Regiuni mai puțin dezvoltate

„Oamenii sunt unul dintre principalii factori de succes ai oricărei organizații. Orice afacere se bazează pe oameni pentru a rezolva cele mai importante provocări și pentru a oferi servicii și produse excelente clienților, iar angajații trebuie să fie instruiți corespunzător pentru a face acest lucru cu succes. Considerăm că investițiile într-un program de formare eficient sunt extrem de importante, astfel încât am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri.” Tiberiu Berbece, Vicepreședinte Grup Carmistin.