Linia de Distribuție

Drumul produselor către magazine

Cele mai bune soluții pentru transportul mărfii sunt fie să apelezi la furnizori, fie să deschizi un brand de distribuție. Noi am ales să creăm o linie proprie de distribuție cu acoperire în majoritatea zonelor țării.
Mereu în mișcare

O linie proprie de distribuţie ne permite să controlăm timpul şi modul în care produsele ajung la parteneri, astfel încât să oferim prospeţime întotdeauna. Pentru că procesarea rezultatelor muncii noastre este o etapă la fel de importantă precum producţia.

Avem grijă de drumul nostru

Motivele pentru care o linie de distribuţie completează activitatea Carmistin sunt nenumărate. Ştim exact când pleacă produsele din fermele noastre, cât timp se scurge până când ajung la distribuitori şi cum sunt depozitate pe drum.

Avem deja cele mai potrivite rute alese pentru parteneri şi, astfel, le arătăm că se pot baza pe noi cu fiecare livrare.

Deţinem un parc auto impresionant, cu autoturisme echipate special în interior, astfel încât carnea de pui, respectiv animalele îngrăşate să stea la temperatură necesară constant. Maşinile noastre sunt adesea verificate astfel încât să plece la fiecare drum cu siguranţa că nu vor apărea evenimente neprevăzute.

Proces optim de livrare către parteneri

Şoferii sunt profesionişti şi au experienţă în transportul mărfurilor. De asemenea, ei ştiu ce înseamnă responsabilitatea produselor din industria agroalimentară.

Putem spune că linia de distribuţie ne asigură controlul şi independenţa necesară unui proces optim de livrare către parteneri. De ce independenţă? Pentru că, la final, ştim exact când şi cum ajung produsele la distribuitori şi clienţi.
Construiește-ți o carieră în
industria agroalimentară!
Vino în echipa noastră! La Carmistin te așteaptă un mediu dinamic, unde poți să evoluezi și să surprinzi cu idei.

Știri recente

zf.ro

Grupul Carmistin, activ în industria cărnii, vrea să investească 120 de milioane de euro în următorii cinci ani pentru dezvoltarea businessului

Înfiinţat în anul 2000 de familia Paraschiv, grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat.

euromeatnews.com

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019. Over the last years, Carmistin invested to create eight new production units for poultry which sustained an increase in its annual slaughter capacity to 20 million chickens.

ZIARUL FINANCIAR

Grupul Carmistin, afaceri de 438 milioane de lei la S1/2019, plus 40%

Grupul Carmistin, un business care porneşte de la cultivarea pământului şi creşterea animalelor până la vânzarea produselor din carne în retail, a înregistrat la S1/2019 o cifră de afaceri de 438 de milioane de lei, o creştere de aproape 40% faţă de S1/2018.