Linii de business

Pe ce ne punem amprenta

Cele 4 linii de business din grupul Carmistin sunt independente, dar lucrează pentru a construi un proces complet de producție și procesare a cărnii. Acoperim producția de furaje și creșterea de păsări, bovine și porcine, dar și distribuția produselor.

Grupul Carmistin aduce mai multe branduri în industria cărnii pentru a acoperi preferințele și nevoile tuturor de produse agroalimentare.
Construiește-ți o carieră în
industria agroalimentară!
Vino în echipa noastră! La Carmistin te așteaptă un mediu dinamic, unde poți să evoluezi și să surprinzi cu idei.

Ținta noastră, evoluția

În mediul de business se spune că suntem printre cei mai mari jucători ai industriei agroalimentare românești. Anii de activitate par să susțină această afirmație. Totuși, viziunea noastră este una concentrată pe evoluție, inovație, schimbare. Vrem să țintim întotdeauna din ce în ce mai sus și lucrăm ca să găsim noi abordări și terenuri pe care ne putem lăsa amprenta.

În următorii 5 ani plănuim să ajungem în primele 3 companii din piața agroalimentară românească prin performanță financiară și dezvoltarea capacităților de producție. Ne propunem să rămânem o afacere antreprenorială, pentru că acest lucru ne-a ajutat până acum să avem o dinamică și o flexibiliate în deciziile strategice ale companiei și în schimbările de piață.

Ne dorim să atragem lângă noi colegi care să aibă o viziune comună cu a noastră și să facem din Grupul Carmistin un model de afacere integrată.

Știri recente

LIBNET.RO

Iustin Paraschiv, presedintele Carmistin, crede in potentialul Romaniei de a reveni in topul sectorului agribusiness din Europa

Grupul Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv si Asociatia Fermierilor din Romania a organizat la inceput de 2023 conferinta Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor in Romania. La aceasta conferinta au fost prezenti reprezentanti ai Guvernului, Parlamentului, membri ai mediului asociativ si de afaceri, dar si reprezentanti ai principalelor banci din Romania, interesate de finantarea acestui sector.

ASTAZI.RO

Grupul Carmistin a organizat „Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor in Romania”

Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv si Asociatia Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferinta “Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

COMUNICATE.INFO

Grupul Carmistin a organizat „Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”

Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv și Asociația Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferința “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

Brandurile noastre