Team

O echipă tânără plină de ambiție

Echipa noastră este tânără și îndrumată de entuziasm și ambiție. Managementul Carmistin are vârsta medie de 33 de ani și o viziune orientată către investiții în performanță. Angajații noștri sunt dedicați și orientați, în primul rând, către calitatea produselor. Atmosfera din companie este una caldă, prietenoasă, pentru că starea de bine a angajaților este și a noastră.

A permanent
evolution

The CARMISTIN Group is a Romanian brand with a history of over 15 years, outlined around healthy principles that perfectly describe a business: passion, honesty, sustained work and respect. Transparency, trust, seriousness and integrity are the core principles promoted by the CARMISTIN Group.These aspects are set out internally in the company's conduct manual, applicable to all employees.

Latest news

BURSA.RO

Carmistin inaugurează prima fermă de pui de carne BIO din România

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care îşi extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului.

JURNALUL.RO

Carmistin inaugurează prima fermă de pui de carne BIO din România și extinde gama portofoliului La Provincia

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care își extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului.

MEDIAFLUX.RO

Prima fermă de pui de carne BIO din România, inaugurată de Carmistin. Diferențe majore față de produsele obișnuite

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care își extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului recunoscut la nivel național.

Brandurile noastre