Business Lines

Pe ce ne punem amprenta

Cele 5 linii de business din grupul Carmistin sunt independente, dar lucrează pentru a construi un proces complet de producție și procesare a cărnii. Acoperim producția de furaje și creșterea de păsări, bovine și porcine, distribuția produselor, dar și energia verde.

Grupul Carmistin aduce mai multe branduri în industria cărnii pentru a acoperi preferințele și nevoile tuturor de produse agroalimentare.
Nice title for CTA to Careers
Aliquam porta elit id metus pulvinar dapibus non at neque.

A permanent
evolution

The CARMISTIN Group is a Romanian brand with a history of over 15 years, outlined around healthy principles that perfectly describe a business: passion, honesty, sustained work and respect. Transparency, trust, seriousness and integrity are the core principles promoted by the CARMISTIN Group.These aspects are set out internally in the company's conduct manual, applicable to all employees.

Latest news

BURSA.RO

Carmistin inaugurează prima fermă de pui de carne BIO din România

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care îşi extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului.

JURNALUL.RO

Carmistin inaugurează prima fermă de pui de carne BIO din România și extinde gama portofoliului La Provincia

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care își extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului.

MEDIAFLUX.RO

Prima fermă de pui de carne BIO din România, inaugurată de Carmistin. Diferențe majore față de produsele obișnuite

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care își extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului recunoscut la nivel național.

Brandurile noastre