Distribution Line

Drumul produselor către magazine

Cele mai bune soluții pentru transportul mărfii sunt fie să apelezi la furnizori, fie să deschizi un brand de distribuție. Noi am ales să creăm o linie proprie de distribuție cu acoperire în majoritatea zonelor țării.
Mereu în mișcare

O linie proprie de distribuţie ne permite să controlăm timpul şi modul în care produsele ajung la parteneri, astfel încât să oferim prospeţime întotdeauna. Pentru că procesarea rezultatelor muncii noastre este o etapă la fel de importantă precum producţia.

Avem grijă de drumul nostru

Motivele pentru care o linie de distribuţie completează activitatea Carmistin sunt nenumărate. Ştim exact când pleacă produsele din fermele noastre, cât timp se scurge până când ajung la distribuitori şi cum sunt depozitate pe drum.

Avem deja cele mai potrivite rute alese pentru parteneri şi, astfel, le arătăm că se pot baza pe noi cu fiecare livrare.

Deţinem un parc auto impresionant, cu autoturisme echipate special în interior, astfel încât carnea de pui, respectiv animalele îngrăşate să stea la temperatură necesară constant. Maşinile noastre sunt adesea verificate astfel încât să plece la fiecare drum cu siguranţa că nu vor apărea evenimente neprevăzute.

Proces optim de livrare către parteneri

Şoferii sunt profesionişti şi au experienţă în transportul mărfurilor. De asemenea, ei ştiu ce înseamnă responsabilitatea produselor din industria agroalimentară.

Putem spune că linia de distribuţie ne asigură controlul şi independenţa necesară unui proces optim de livrare către parteneri. De ce independenţă? Pentru că, la final, ştim exact când şi cum ajung produsele la distribuitori şi clienţi.
Nice title for CTA to Careers
Aliquam porta elit id metus pulvinar dapibus non at neque.

Latest news

BURSA.RO

Carmistin inaugurează prima fermă de pui de carne BIO din România

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care îşi extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului.

JURNALUL.RO

Carmistin inaugurează prima fermă de pui de carne BIO din România și extinde gama portofoliului La Provincia

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care își extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului.

MEDIAFLUX.RO

Prima fermă de pui de carne BIO din România, inaugurată de Carmistin. Diferențe majore față de produsele obișnuite

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care își extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului recunoscut la nivel național.