În fermele noastre se regăsesc sute de mii de porci ce cresc sub supravegherea atentă a specialiștilor. ...
(vă rugăm să ne oferiţi mai multe informaţii despre acest brand)
Pe acest principiu am decis să construim un circuit al hranei și să ne ocupăm de agricultură pe terenurile pe care le deținem. Rezultatele muncii noastre se văd în pământul întotdeauna roditor.
Agricultura este un domeniu strâns legat de industria alimentară, dar şi o ramură cu tradiţie în România. Investim în agricultură pentru că ne dorim să susţinem atât specificul local, cât şi aspectul responsabil al activităţilor de business.
Creșterea bovinelor este unul dintre domeniile unde ne facem simțită prezența prin brandul Tracian Beef. Ne asigurăm că bovinele sunt crescute și îngrășate în condiții optime, sub supravegherea corectă a profesioniștilor din echipă.
Creşterea şi îngrăşarea vitelor se desfăşoară în ferme de dimensiuni mari, pentru ca fiecare serie de animale să se poată bucura de un mediu liber, în care se pot dezvolta armonios şi sănătos.
De furajele proprii ne bucurăm atât noi, pentru fermele în care creștem animalele și păsările, cât și clienții care doresc să le ofere animalelor și păsărilor din ogrăzi opțiuni sănătoase și pline de nutrienți.
Având o direcţie dublă, furajele nu sunt doar testate, ci și optimizate astfel încât să fie întotdeauna benefice şi nutritive pentru păsări şi animale. Cum altfel am putea asigura partenerii noștri de business de calitatea oferită, dacă nu folosind-o şi pentru noi?
Încă din 2013, Agrikilti se ocupă cu creşterea şi îngrăşarea suinelor. Brandul a început cu achiziţia activului şi şi-a extins activitatea după o finanţare europeană obţinută în 2017. Activitatea de producţie a început în 2019.
Monitorizarea medicală a porcilor este constantă în viaţa lor, la fel ca verificările colective ale fermei din judeţul Olt. Ferma este şi auditată periodic, pentru a oferi calitate la nivelul mai multor standarde europene pe care le-am obţinut deja.
Producţia înseamnă tehnologie germană, grijă specializată şi un aer de modern pe piaţa creşterii porcinelor din România. Bunul trai al animalelor este la fel de important ca protecţia mediului, pe care îl îngrijim prin activitatea noastră.
Activitatea Porcellino Grasso a început încă din anul 2010, odată cu restaurarea unei fabrici vechi. După ce a fost modernizată cu automatizarea liniilor de hrană, renovare completă şi o ventilaţie optimă, a început un proces de producţie în continuă dezvoltare. Chiar în prezent lucrăm la sisteme de supraveghere şi micro-climatice pentru purceluşi.
Producţia anuală numără peste sute de mii de porci. Suinele sunt monitorizate individual şi colectiv şi trăiesc într-un mediu igienizat, pentru că sănătatea este întotdeauna pe primul loc.
Porcellino Grasso reprezintă sănătate şi o creştere optimă pentru fiecare animal.
Primele cuvinte din povestea LaProvincia au fost scrise în anul 1978. Dezvoltat cu o activitate 100% românească, brandul a crescut până a ajuns sub tutela Carmistin, prin societatea Avicarvil.
După o investiţie de 30 de milioane de euro şi o alta de 20 milioane de euro, LaProvincia a devenit centrul creşterii de pasăre din judeţul Vâlcea şi cel de-al treilea brand naţional din domeniu.
Carnea de pasăre LaProvincia se găseşte la nivel naţional, în magazine proprii, supermarketuri şi hipermarketuri. Păstrăm tradiţia impusă de cei peste 40 de ani de activitate şi o împletim cu tehnologia pentru succes.
MEDIAFLUX.RO
Carmistin a inaugurat, la Scornicești, Olt, una dintre cele mai mari și moderne ferme de pui deținute de Grup, în urma unei investiții care se ridică la 10 milioane euro.
BURSA.RO
armistin a inaugurat, la Scorniceşti, Olt, una dintre cele mai mari şi moderne ferme de pui deţinute de Grup, în urma unei investiţii care se ridică la 10 milioane euro.
BUSINESSMAGAZIN.RO
Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători din industria alimentară şi, în principal, din piaţa cărnii, a investit 10 milioane euro la Scorniceşti, în judeţul Olt, într-o fermă de pui. Acesta este una dintre cele mai mari şi moderne ferme de pui deţinute de grupul fondat în anul 2000 de Iustin Paraschiv.
În fermele noastre se regăsesc sute de mii de porci ce cresc sub supravegherea atentă a specialiștilor. ...
Cele mai bune soluții pentru transportul mărfii sunt fie să apelezi la furnizori, fie să deschizi un brand de distribuție. Noi am ales să creăm o linie proprie de distribuție cu acoperire în maj ...
Cu fiecare nouă etapă a grupului CARMISTIN, perfecţionăm metodele si tehnologiile de creştere şi îngrăşare a tineretului taurin din rasele mixte. Asigurăm genetică pură şi o alimentaţie nat ...
Brandul LaProvincia este deja cunoscut pe piața românească printre pasionații de gătit, gurmanzi. Prin acesta ne dorim să promovăm și să susținem ideea că puiul de casă este întotdeauna cel ...
De furajele proprii ne bucurăm atât noi, pentru fermele în care creștem animalele și păsările, cât și clienții care doresc să ofere animalelor și păsărilor din ogrăzi opțiuni sănătoase ...
Pe acest principiu am decis să construim un circuit al hranei și să ne ocupăm de agricultură pe terenurile pe care le deținem. Rezultatele muncii noastre se văd în pământul întotdeauna roditor ...