Știri

BURSA.RO

Carmistin inaugurează prima fermă de pui de carne BIO din România

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care îşi extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului.

Află mai multe

JURNALUL.RO

Carmistin inaugurează prima fermă de pui de carne BIO din România și extinde gama portofoliului La Provincia

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care își extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului.

Află mai multe

MEDIAFLUX.RO

Prima fermă de pui de carne BIO din România, inaugurată de Carmistin. Diferențe majore față de produsele obișnuite

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin, care își extinde astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, de cea mai înaltă calitate, vârf de gamă al brandului recunoscut la nivel național.

Află mai multe

BUSINESS-REVIEW.EU

Carmistin has inaugurated the first 100% organic chicken farm in Romania and expanded the range of the La Provincia portfolio

The Carmistin Group launched this farm, adding Healthy Fed Organic Chicken to the La Provincia brand – a premium, top-quality product.

Află mai multe

NEWS.RO

Producătorul de alimente Carmistin inaugurează prima fermă de pui de carne BIO din România în judeuţl Olt şi extinde gama portofoliului La Provincia

Prima fermă de pui organic sută la sută din România a fost inaugurată de Grupul Carmistin în comuna Leleasca, din judeţul Olt, grupuol extinzându-şi astfel portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos.

Află mai multe

ZF.RO

Carmistin a deschis o fermă de pui de carne bio, prima din România, şi extinde gama portofoliului La Provincia

Divizia de pui reprezenta, la nivelul anului trecut, peste 50% din business-ul Carmistin.

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, controlat de familia Paraschiv, a început producţia de carne de pui bio, prin deschiderea primei ferme de acest fel din România. Astfel, extinde portofoliul cu puiul bio La Provincia Hrănit Sănătos, un produs care se poziţionează ca fiind premium.

Află mai multe

ANTENA3.RO

Reuşitele firmelor româneşti, premiate la Gala de Excelenţă în Business. Trei premii, acordate de platforma România Inteligentă

Companiile româneşti care s-au remarcat prin reuşite, perseverenţă şi performanţă au fost premiate la Gala Excelenţa în Business. Pe scenă au urcat reprezentanţi din mediul afacerilor autohtone, de la firme mici, care sunt la început de drum, până la companii cu tradiţie.

Află mai multe

DCNEWS.RO

Carmistin, campanie de donații alimente, ce va fi derulată anual, în luna august

Acțiunile se desfășoară la nivel național și constau în donații de pachete cu alimente din portofoliul propriu, brand La Provincia, către spitale, centre sociale, cămine de bătrâni, precum și către familii nevoiașe, donațiile de ouăle BIO marcând primă etapă a campaniei.

Află mai multe

MEDIAFLUX.RO

Amplă campanie de donații de alimente lansată de cel mai mare producător românesc de carne. Proiectul va fi derulat anual în luna august

Compania Carmistin, considerată cea mai puternică firmă românească din industria cărnii în funcție de cifra de afaceri, a lansat recent o amplă campanie de donații de alimente. Mai mult, proiectul va fi derulat anual în luna august.

Află mai multe

JURNALUL.RO

Amplă campanie de donații alimente, derulată anual, în luna august

Carmistin derulează, începând din acest an, în luna august, o amplă campanie de donații alimente, ca parte a eforturilor organizației de a se implica în inițiative de susținere a comunităților locale.

Află mai multe

BURSA.RO

Carmistin a lansat o amplă campanie de donaţii cu alimente

Carmistin derulează, începând din luna august, o amplă campanie de donaţii de alimente, ca parte a eforturilor organizaţiei de a se implica în iniţiative de susţinere a comunităţilor locale, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Află mai multe

FORBES.RO

Grupul Carmistin, investiție în valoare de 10 milioane de euro într-o bază modernă de depozitare cereale

Divizia Agricultură a Grupului Carmistin se extinde, prin inaugurarea, la Băbeni, Vâlcea, a celei mai extinse baze de silozuri pentru depozitare cereale din sudul țării.

Integrată în fabrica de nutrețuri combinate a companiei, noua bază are o capacitate totală de 50.000 tone și o capacitate de preluare și transport de 200 tone/h.

Află mai multe

JURNALUL.RO

Grupul Carmistin și-a adăugat în portofoliu cea mai modernă bază de depozitare cereale din sudul țării, printr-o investiție de 10 milioane euro

Divizia Agricultură a Grupului Carmistin ia amploare, prin inaugurarea, la Băbeni, Vâlcea, a celei mai extinse baze de silozuri pentru depozitare cereale din sudul țării. Integrată în fabrica de nutrețuri combinate a companiei, noua bază are o capacitate totală de 50.000 tone și o capacitate de preluare și transport de 200 tone/h.

Află mai multe

ZF.RO

Grupul Carmistin, producătorul brandului La Provincia, a investit 10 milioane euro pentru o nouă bază de silozuri în sudul ţării, în judeţul Vâlcea, integrată în fabrica de nutreţuri combinate

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, controlat de familia Paraschiv, a investit 10 milioane euro pentru o nouă bază de silozuri în sudul ţării, la Băbeni, Vâlcea, integrată în fabrica de nutreţuri combinate a companiei.

Află mai multe

astazi.ro

Grupul Carmistin, investitie de 8 milioane euro in cea mai mare si moderna ferma de crestere a pasarilor din judetul Olt

Cea mai mare si moderna ferma de crestere a pasarilor din judetul Olt a fost inaugurata de Grupul Carmistin in localitatea Potcoava. Noua unitate de productie va fi integrata in viitoarea platforma de crestere pasari pe care compania o dezvolta in zona, in completarea celor detinute la Valcea si Targu Jiu.

Află mai multe

orange.ro

Grupul Carmistin, controlat de familia de antreprenori Paraschiv, a investit 8 milioane euro in cea mai mare ferma de crestere a pasarilor din judetul Olt, in localitatea Potcoava

Grupul Carmistin, care include peste 20 de companii active in productia de carne de pui, porc, vita, dar si in agricultura, controlat de familia de antreprenori Paraschiv, a investit 8 milioane euro in cea mai mare ferma de crestere a pasarilor din judetul Olt, in localitatea Potcoava.

Află mai multe

infobursa.ro

Grupul Carmistin, controlat de familia de antreprenori Paraschiv, a investit 8 milioane euro în cea mai mare fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt, în localitatea Potcoava

Grupul Carmistin, care include peste 20 de com­panii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi în agricultură, controlat de familia de antreprenori Paraschiv, a investit 8 milioane euro în cea mai mare fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt, în localitatea Potcoava.

Află mai multe

olt-alert.ro

Investiție de opt milioane de euro în Olt, în domeniul creșterii păsărilor. Cine este investitorul

Cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt a fost inaugurată de Grupul Carmistin în localitatea Potcoava. Noua unitate de producție va fi integrată în viitoarea platformă de creștere păsări pe care compania o dezvoltă în zonă, în completarea celor deținute la Vâlcea și Târgu Jiu.

Află mai multe

startupcafe.ro

Olt: Investiție de 8 milioane EUR într-o fermă de păsări, cu panouri solare și centrală pe biomasă

Grupul Carmistin, fondat de antreprenorul Iustin Paraschiv, anunță că a investit 8 milioane euro într-o fermă de păsări, dotată cu panouri fotovoltaice și centrală cu biomasă, situată în localitatea Potcoava din judeţul Olt.

Află mai multe

profit.ro

Grupul Carmistin a investit 8 milioane euro într-o fermă de creștere a păsărilor din județul Olt

Cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt a fost inaugurată de Grupul Carmistin în localitatea Potcoava. Noua unitate de producție va fi integrată în viitoarea platformă de creștere păsări pe care compania o dezvoltă în zonă, în completarea celor deținute la Vâlcea și Târgu Jiu”, anunță compania.

Află mai multe

zfcorporate.ro

Grupul Carmistin, controlat de familia de antreprenori Paraschiv, a investit 8 milioane euro în cea mai mare fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt, în localitatea Potcoava

Grupul Carmistin, care include peste 20 de com­panii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi în agricultură, a investit 8 milioane euro în cea mai mare fermă de creştere.

Află mai multe

zfenglish.com

Carmistin Group Invests EUR8M In Largest Poultry Farm In Olt County

Carmistin Group, which is owned by the Paraschiv family and includes over 20 com­panies active in the production of poultry meat, pork and beef, as well as in agriculture, has invested EUR8 million in the largest poultry farm in Olt County, in the locality of Potcoava.

Află mai multe

zf.ro

Grupul Carmistin, controlat de familia de antreprenori Paraschiv, a investit 8 milioane euro în cea mai mare fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt, în localitatea Potcoava

rupul Carmistin, care include peste 20 de com­panii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi în agricultură, controlat de familia de antreprenori Paraschiv, a investit 8 milioane euro în cea mai mare fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt, în localitatea Potcoava.

Află mai multe

stirimuntenia24.ro

Investiție Carmistin de 8 milioane euro în cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt

Cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt a fost inaugurată de Grupul Carmistin în localitatea Potcoava. Noua unitate de producție va fi integrată în viitoarea platformă de creștere păsări pe care compania o dezvoltă în zonă, în completarea celor…

Află mai multe

realitateaoltului.ro

80 de NOl locuri de munca la Potcoava. Investitie de 8 milioane euro in cea mai mare si moderna ferma de crestere a pasarilor din judetul Olt

O investiție importantă făcută pe terenul fostelor hale Avicola de la Potcoava, prin reînfiinţarea unei ferme de pui, aduce în oraș 80 de locuri de muncă. Aceasta va aduce totodată și fonduri suplimentare la bugetul local şi va da o utilitate terenului de 20ha. Este cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt, investiția Carmistin ridicându-se la o valoare de 8 milioane euro.

Află mai multe

observatorulph.ro

Investiție Carmistin de 8 milioane euro în cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt

Ferma de la Potcoava înglobează cele mai actuale facilități tehnologice, dezvoltate de Carmistin printr-un parteneriat cu furnizori de top din Germania și Belgia.

Află mai multe

saptamana.net

Investiţie Carmistin de 8 milioane euro în cea mai mare şi modernă fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt

Cea mai mare şi modernă fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt a fost inaugurată de Grupul Carmistin în localitatea Potcoava. Noua unitate de producţie va fi integrată în viitoarea platformă de creştere păsări pe care compania o dezvoltă în zonă, în completarea celor deţinute la Vâlcea şi Târgu Jiu.

Află mai multe

money.ro

Grupul Carmistin a investit 8 milioane euro într-o fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt

„Cea mai mare şi modernă fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt a fost inaugurată de Grupul Carmistin în localitatea Potcoava. Noua unitate de producţie va fi integrată în viitoarea platformă de creştere păsări pe care compania o dezvoltă în zonă, în completarea celor deţinute la Vâlcea şi Târgu Jiu”, anunţă compania.

Află mai multe

incomemagazine.ro

Grupul Carmistin, investiție de 8 milioane euro în cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt

Cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt a fost inaugurată de Grupul Carmistin în localitatea Potcoava. Noua unitate de producție va fi integrată în viitoarea platformă de creștere păsări pe care compania o dezvoltă în zonă, în completarea celor deținute la Vâlcea și Târgu Jiu.

Află mai multe

jurnalul.ro

Investiție Carmistin de 8 milioane euro în cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt

Cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt a fost inaugurată de Grupul Carmistin în localitatea Potcoava. Noua unitate de producție va fi integrată în viitoarea platformă de creștere păsări pe care compania o dezvoltă în zonă, în completarea celor deținute la Vâlcea și Târgu Jiu.

Află mai multe

dcnews.ro

Carmistin, investiție de 8 milioane euro în cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt

Cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt a fost inaugurată de Grupul Carmistin în localitatea Potcoava. Nouă unitate de producție va fi integrată în viitoarea platformă de creștere a păsărilor pe care compania o dezvoltă în zonă, în completarea celor deținute la Vâlcea și Târgu Jiu.

Află mai multe

news.ro

Grupul Carmistin a investit 8 milioane euro într-o fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt

„Cea mai mare şi modernă fermă de creştere a păsărilor din judeţul Olt a fost inaugurată de Grupul Carmistin în localitatea Potcoava. Noua unitate de producţie va fi integrată în viitoarea platformă de creştere păsări pe care compania o dezvoltă în zonă, în completarea celor deţinute la Vâlcea şi Târgu Jiu”, anunţă compania.

Află mai multe

FORBES.RO

Grupul Carmistin investește masiv în construcția de abatoare

În ciuda incertitudinii din mediul economic, unul dintre jucătorii din top 3 cei mai mari producători de carne de pasăre din industria avicolă locală își continuă nestingherit planul de investiții.

Află mai multe

ZFCORPORATE.RO

Iustin Paraschiv investeste 250 mil. euro intr-un model de business integrat, creat in jurul brandului LaProvincia

Iustin Paraschiv investeste 250 mil. euro intr-un model de business integrat, creat in jurul brandului LaProvincia Viziunea noastra este sa scurtam lantul alimentar si sa cream valoare adaugata in agricultura, in Romania.

Află mai multe

OBSERVATORNEWS.RO

Investiţie uriaşă de 50 de milioane de euro într-o comună din Vâlcea. Compania caută 600 de angajaţi

Grupul românesc Carmistin investeşte în comuna Frânceşti peste 50 de milioane de euro, dintre care 15 milioane de euro reprezintă ajutor de stat, în realizarea unei noi unităţi de producţie pentru procesarea cărnii de pasăre, investiţie care va duce la crearea a circa 600 de locuri de muncă în zonă, potrivit reprezentanţilor companiei, informează Agerpres.

Află mai multe

ANTENA3.RO

Comuna din România unde se vor investi peste 50 de milioane de euro într-un nou abator de pui. Vor fi create sute de locuri noi de muncă

Unul dintre cei mai importanţi producători de alimente din România va investi peste 50 de milioane de euro într-un nou abator de pui, în această comună. Sute de locuri noi de muncă vor fi create.

Află mai multe

JURNALUL.RO

După 7 ani de procese, o firmă din Grupul Carmistin despăgubită de stat pentru încălcarea abuzivă a legislației în domeniul fiscalității

După acțiuni civile care au durat aproape 7 ani, societatea Carmistin Industrie SRL, parte din Grupul Carmistin – unul dintre principalii producători de alimente din România – a câștigat seria de procese intentate ANAF ca urmare a anulării, în anul 2016, a codului de taxă pe valoare adăugată.

Află mai multe

ANTENA3.RO

Performanța și calitatea produselor Carmistin, premiate în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României

Performanța profesională și calitatea înaltă a produselor Carmistin, comercializate sub brandul La Provincia, au fost premiate în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, care a avut loc la InterContinental Athénée Palace, în seara zilei de 9 mai 2023, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu.

Află mai multe

INFOFINANCIAR.RO

INFO Concursul Național pe Meserii, organizat de Ministerul Educației în Vâlcea, susținut de Carmistin

Grupul Carmistin a sponsorizat recent ediția din 2023 a Concursului Național pe Meserii pentru învățământul profesional, domeniul Turism și Alimentație, etapa județeană Vâlcea, organizată la inițiativa Ministerului Educației, prin implicarea Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea.

Află mai multe

JURNALUL.RO

Carmistin a sponsorizat Concursul Național pe Meserii, organizat de Ministerul Educației, în județul Vâlcea

Grupul Carmistin a sponsorizat ediția din acest an a Concursului Național pe Meserii pentru învățământul profesional, domeniul Turism și Alimentație, etapa județeană Vâlcea, organizată la inițiativa Ministerului Educației, prin implicarea Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea.

Află mai multe

LIBNET.RO

Carmistin va lansa prima ferma bio autohtona de carne de pasare

Interviu cu Andrei Brumaru, CEO Carmistin) Reporter: Compania dumneavoastra si-a facut simtita prezenta in ultimii ani in domeniul produselor bio. Ce inseamna insa cu adevarat produse bio in domeniul agro-alimentar?

Află mai multe

PESCURT.RO

‘Carmistin va lansa prima fermă bio autohtonă de carne de pasăre’

(Interviu cu Andrei Brumaru, CEO Carmistin) Reporter: Compania dumneavoastră şi-a făcut simţită prezenţa în ultimii ani în domeniul produselor bio. Ce înseamnă însă cu adevărat produse bio în domeniul agro-alimentar?

Află mai multe

MANIFESTE.RO

‘Carmistin va lansa prima fermă bio autohtonă de carne de pasăre’

(Interviu cu Andrei Brumaru, CEO Carmistin) Reporter: Compania dumneavoastră şi-a făcut simţită prezenţa în ultimii ani în domeniul produselor bio. Ce înseamnă însă cu adevărat produse bio în domeniul agro-alimentar?

Află mai multe

ZIAR.COM

‘Carmistin va lansa prima fermă bio autohtonă de carne de pasăre’

(Interviu cu Andrei Brumaru, CEO Carmistin) Reporter: Compania dumneavoastră şi-a făcut simţită prezenţa în ultimii ani în domeniul produselor bio. Ce înseamnă însă cu adevărat produse bio în domeniul agro-alimentar?

Află mai multe

BURSA.RO

„Carmistin va lansa prima fermă bio autohtonă de carne de pasăre”

(Interviu cu Andrei Brumaru, CEO Carmistin)
Produsele bio încep să îşi facă din ce în ce mai simţită prezenţa în piaţa din ţara noastră, mai ales în contextul implementării noii strategii europene Farm to Fork. Cu toate acestea derularea business-ului în acest domeniu nu este unul care aduce profit peste noapte, ci este nevoie de multe investiţii iniţiale în terenuri ecologice, în capacităţi de producţie bio şi în zootehnia bio, care trebuie toate certificate în acest sens de organisme specializate.

Află mai multe

MANAGEMENTPRO.RO

Energie – Carmistin intră pe piața ouălor bio de consum cu brandul La Provincia – Sinteza

Aceștia explică faptul că ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber și care sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică.

Carmistin a intrat pe piața creșterii păsărilor în anul 2008, prin înființarea companiei Avicarvil, odată cu preluarea platformei Oltchim, platformă avicolă cu o experiență de peste trei decenii în creșterea și producția de carne de pasăre.

Află mai multe

FOODBIZ.RO

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, lansează ouăle BIO

Ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber și sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică, acesta fiind cel de-al doilea produs BIO din portofoliu.

În următorii cinci ani, cererea pentru ouă bio va crește în ritm constant, atât în România cât și în Uniunea Europeana, a declarat Andrei Brumaru, director executiv Carmistin.

Află mai multe

FORBES.RO

Carmistin intră pe piața ouălor bio de consum cu brandul La Provincia

În pragul sărbătorilor pascale, La Provincia, brandul grupului Carmistin, a lansat sortimentul de ouă BIO.

Reprezentanții grupului au specificat faptul că gama de ouă BIO este cel de-al doilea produs BIO din portofoliul La Provincia, primul lansat fiind puiul BIO.

Află mai multe

NMEDIA.RO

La Provincia, brand al grupului Carmistin, a lansat, de Paste, ouale BIO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lanseaza, cu ocazia Sarbatorii Pastelui 2023, ouale BIO. Produs varf de gama, ouale BIO La Provincia provin de la gaini crescute cu acces in aer liber si sunt hranite exclusiv cu furaje din agricultura suta la suta ecologica.

Află mai multe

CENTRULDEPRESA.RO

Antreprenori locali. Grupul Carmistin al familiei Paraschiv, unul dintre cei mai mari jucători din producţia de carne, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia. Românii cheltuie circa 300 mil. euro anual pe produsele bio

Andrei Brumaru, CEO, Carmistin: „În următorii cinci ani, în perspectiva noastră, cererea va creşte constant. Capacitatea de dezvoltare este foarte mare şi piaţa se poate dubla.“

Află mai multe

ANTENA3.RO

La Provincia, brand al grupului Carmistin, a lansat, de Paște, ouăle BIO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lansează, cu ocazia Sărbătorii Paștelui 2023, ouăle BIO. Produs vârf de gamă, ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber și sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică.

Află mai multe

REVISTAPROGRESIV.RO

Carmistin se extinde pe piața ouălor cu un sortiment bio, sub brandul La Provincia

După ce în luna februarie a lansat ouăle de la găini vegetariene, La Provincia, brand al grupului Cramistin, extinde portofoliul cu un sortiment bio. Produs vârf de gamă, ouăle bio La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber și sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică. Ouăle sunt cel de-al doilea produs bio din portofoliul La Provincia, primul lansat fiind puiul bio.

Află mai multe

ORANGE.RO

Antreprenori locali. Grupul Carmistin al familiei Paraschiv, unul dintre cei mai mari jucatori din productia de carne, intra pe piata oualor bio cu brandul La Provincia. Romanii cheltuie circa 300 mil. euro anual pe produsele bio

Andrei Brumaru, CEO, Carmistin: „In urmatorii cinci ani, in perspectiva noastra, cererea va creste constant. Capacitatea de dezvoltare este foarte mare si piata se poate dubla.”

Află mai multe

SAPTAMANA.NET

La Provincia a lansat, de Paşte, ouăle BIO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lansează, cu ocazia Sărbătorii Paştelui 2023, ouăle BIO, conform unui comunicat remis redacţiei. Produs vârf de gamă, ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber şi sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică.

Află mai multe

INFOGORJ.RO

La Provincia a lansat înainte de Paște o gamă premium de ouă bio. Unde le găsiți

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanți producători de alimente din România, a lansat ouă bio sub brandul său La Provincia, produs provenit exclusiv de la găini crescute cu acces în aer liber și hrănite cu furaje din agricultură certificată, în contextul în care strategia de dezvoltare a companiei dorește producția de alimente sănătoase pentru români.

Află mai multe

PANDURUL.RO

La Provincia a lansat înainte de Paște o gamă premium de ouă bio. Unde le găsiți?

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanți producători de alimente din România, a lansat ouă bio sub brandul său La Provincia, produs provenit exclusiv de la găini crescute cu acces în aer liber și hrănite cu furaje din agricultură certificată.

Află mai multe

PRODUSINARDEAL.RO

Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători din producţia de carne, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia

Grupul Carmistin, controlat de familia Paraschiv, ce cu­prinde peste 20 de com­panii active în producţia de carne de pasăre, creşterea porcilor, creşterea bovinelor, dar şi în producţia de cereale, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia.

Află mai multe

BANISIAFACERI.RO

Familia Paraschiv, care deţine Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători din producţia de carne, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia. „Piaţa va creşte accelerat.“

Grupul Carmistin, controlat de familia Paraschiv, ce cuprinde peste 20 de companii active în producţia de carne de pasăre, creşterea porcilor, creşterea bovinelor, dar şi în producţia de cereale, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia, mizând pe cererea crescută a românilor pentru produse sustenabile şi cheltuielile de circa 300 mil. euro anual pe produsele bio.

Află mai multe

AGROTECA.RO

Cererea pentru ouă bio va creşte

Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii cinci ani, nu doar la nivelul României, ci şi al Europei, oul fiind una dintre proteinele cele mai ieftine pe care le putem produce, a declarat directorul executiv al companiei Carmistin, Andrei Brumaru.

Află mai multe

INFOMATECA.RO

Cererea pentru ouă bio va creşte

Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii cinci ani, nu doar la nivelul României, ci şi al Europei, oul fiind una dintre proteinele cele mai ieftine pe care le putem produce, a declarat directorul executiv al companiei Carmistin, Andrei Brumaru.

Află mai multe

AGROBIZNES.RO

Brumaru: Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii 5 ani

Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii cinci ani, nu doar la nivelul României, ci şi al Europei, oul fiind una dintre proteinele cele mai ieftine pe care le putem produce, a declarat, miercuri, directorul executiv al companiei Carmistin, Andrei Brumaru.

Află mai multe

AGROFOOD.RO

Brumaru (Carmistin): Cererea Pentru Oua Bio Va Creste Intr-Un Ritm Constant In Urmatorii 5 Ani

Cererea pentru oua bio va creste intr-un ritm constant in urmatorii cinci ani, nu doar la nivelul Romaniei, ci si al Europei, oul fiind una dintre proteinele cele mai ieftine pe care le putem produce, a declarat directorul executiv al companiei Carmistin, Andrei Brumaru.

Află mai multe

STIRIAGRICOLE.RO

Brumaru(Carmistin): cererea pentru oua bio va creste in urmatorii 5 ani

In urmatorii 5 ani, cererea pentru oua bio va creste in ritm constant, atat in Romania cat si in Uniunea Europeana, a declarat Andrei Brumaru director executiv Carmistin.

Află mai multe

INCOMEMAGAZINE.RO

Brumaru (Carmistin): Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii 5 ani

Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii cinci ani, nu doar la nivelul României, ci şi al Europei, oul fiind una dintre proteinele cele mai ieftine pe care le putem produce, a declarat, miercuri, directorul executiv al companiei Carmistin, Andrei Brumaru.

Află mai multe

DEFAPT.RO

Brumaru (Carmistin): Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii 5 ani

Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii 5 ani, nu doar la nivelul României, ci şi al Europei, oul fiind una dintre proteinele cele mai ieftine pe care le putem produce, a declarat, miercuri, directorul executiv al companiei Carmistin, Andrei Brumaru.

Află mai multe

ZFENGLISH.COM

Carmistin Group Taps into Eco Egg Market with La Provincia Brand

Carmistin group, a major Romanian food producer controlled by Paraschiv family, is set to enter the bio egg market with La Provincia brand, betting on Romanians’ rising demand for sustainable products and annual spending of around EUR300 on bio products.

Află mai multe

ZF.RO

Familia Paraschiv, care deţine Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători din producţia de carne, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia. „Piaţa va creşte accelerat.“

Grupul Carmistin, controlat de familia Paraschiv, ce cuprinde peste 20 de companii active în producţia de carne de pasăre, creşterea porcilor, creşterea bovinelor, dar şi în producţia de cereale, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia, mizând pe cererea crescută a românilor pentru produse sustenabile şi cheltuielile de circa 300 mil. euro anual pe produsele bio.

Află mai multe

ZF.RO

Antreprenori locali. Grupul Carmistin al familiei Paraschiv, unul dintre cei mai mari jucători din producţia de carne, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia. Românii cheltuie circa 300 mil. euro anual pe produsele bio

Grupul Carmistin, controlat de familia Paraschiv, ce cu­prinde peste 20 de com­panii active în producţia de carne de pasăre, creşterea porcilor, creşterea bovinelor, dar şi în producţia de cereale, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia, mizând pe cererea crescută a românilor pentru produse sustenabile şi cheltuielile de circa 300 mil. euro anual pe produsele bio.

Află mai multe

LIBNET.RO

La Provincia a lansat, de Paste, ouale BIO

a Provincia, brand al Grupului Cramistin, lanseaza, cu ocazia Sarbatorii Pastelui 2023, ouale BIO.

Află mai multe

PESCURT.RO

La Provincia a lansat, de Paşte, ouăle BIO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lansează, cu ocazia Sărbătorii Paştelui 2023, ouăle BIO

Află mai multe

INFOZIARE.RO

La Provincia a lansat, de Paşte, ouăle BIO

SHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS
La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lansează, cu ocazia Sărbătorii Paştelui 2023, ouăle BIO

Află mai multe

ZIAR.COM

La Provincia a lansat, de Paşte, ouăle BIO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lansează, cu ocazia Sărbătorii Paştelui 2023, ouăle BIO, conform unui comunicat remis redacţiei. Produs vârf de gamă, ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber şi sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică.

Află mai multe

REVISTA-PRESEI.RO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lanseaza, cu ocazia Sarbatorii Pastelui 2023, ouale BIO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lansează, cu ocazia Sărbătorii Paştelui 2023, ouăle BIO, conform unui comunicat remis redacţiei. Produs vârf de gamă, ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber şi sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică.

Află mai multe

PSNEWS.RO

Directorul executiv al companiei Carmistin: Cererea pentru ouă bio va crește într-un ritm constant în următorii

Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii cinci ani, nu doar la nivelul României, ci şi al Europei, oul fiind una dintre proteinele cele mai ieftine pe care le putem produce, a declarat, miercuri, directorul executiv al companiei Carmistin, Andrei Brumaru.

Află mai multe

INFOFINANCIAR.RO

La Provincia a lansat înainte de Paște o gamă premium de ouă bio. Andrei Brumaru, Executiv Manager Carmistin: Credem foarte mult în producția de alimente sănătoase

Brandul La Provincia, deținut de Grupul Carmistin, a lansat, cu ocazia Sărbătorilor de Paște din 2023, ouăle bio, un produs de vârf de gamă, provenit doar de la găini crescute cu acces în aer liber și hrănite exclusiv cu furaje din agricultură certificată și ea la rândul ei drept 100% ecologică. Andrei Brumaru, CEO-ul grupului care cuprinde peste 20 de companii active în această industrie, în prezent între primii trei producători de alimente din România, a oferit mai multe detalii.

Află mai multe

BURSA.RO

La Provincia a lansat, de Paşte, ouăle BIO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lansează, cu ocazia Sărbătorii Paştelui 2023, ouăle BIO, conform unui comunicat remis redacţiei. Produs vârf de gamă, ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber şi sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Brumaru (Carmistin): Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii 5 ani

Cererea pentru ouă bio va creşte într-un ritm constant în următorii cinci ani, nu doar la nivelul României, ci şi al Europei, oul fiind una dintre proteinele cele mai ieftine pe care le putem produce, a declarat, miercuri, directorul executiv al companiei Carmistin, Andrei Brumaru.

Află mai multe

JURNALUL.RO

La Provincia, brand al grupului Carmistin, a lansat, de Paște, ouăle BIO

La Provincia, brand al Grupului Cramistin, lansează, cu ocazia Sărbătorii Paștelui 2023, ouăle BIO. Produs vârf de gamă, ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute cu acces în aer liber și sunt hrănite exclusiv cu furaje din agricultură sută la sută ecologică.

Află mai multe

ZFCORPORATE.RO

Familia Paraschiv, care deţine Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători din producţia de carne, intră pe piaţa ouălor bio cu brandul La Provincia. „Piaţa va creşte accelerat.“

Grupul Carmistin, controlat de facmilia Paraschiv, ce cuprinde peste 20 de companii active în producția de carne de pasăre, creșterea porcilor, creșterea bovinelor, dar și în producția de cereale, intră pe piața ouălor bio cu brandul La Provincia, mizând pe cererea crescută a românilor pentru produsele sustenabile și cheltuite de circa 300 mil. euro anual pe produsele bio.

Află mai multe

ZF.RO

Familia Paraschiv, care deține Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători din producția de carne, intră pe piața oălor bio cu brandul LaProvincia

Grupul Carmistin, controlat de facmilia Paraschiv, ce cuprinde peste 20 de companii active în producția de carne de pasăre, creșterea porcilor, creșterea bovinelor, dar și în producția de cereale, intră pe piața ouălor bio cu brandul La Provincia, mizând pe cererea crescută a românilor pentru produsele sustenabile și cheltuite de circa 300 mil. euro anual pe produsele bio.

Află mai multe

SAPTAMANA.NET

Campanie CSR derulată de Carmistin în Vâlcea şi Gorj. Sute de elevi, beneficiari ai iniţiativei “Ziua Meselor Şcolare”

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Şcolare.

Acţiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomşani şi Foleştii de Sus, din judeţul Vâlcea şi elevilor din satele Bolboasa, Bălăceşti, Bolboşi şi Valea, din judeţul Gorj.

Află mai multe

GORJEXPRESS.RO

Pachete cu alimente „La Provincia”, oferite elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din doua sate din județul Vâlcea și elevilor din patru sate din județul Gorj. La Provincia funcționează în Gorj după preluarea in 2017 a fermelor fostei Avicola.

Află mai multe

BUSINESS-ENTREPRENEUR.RO

Iustin Paraschiv, presedintele Carmistin, anunță extinderea portofoliului de produse în 2023, lansând prima gamă de ouă a brandului

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, unul dintre cei mai importanți jucători din industria agroalimentară din România a anunțat dezvoltarea portofoliului de produse, lansând prima gamă de ouă, provenite de la păsări crescute în cele mai optime condiții.

Află mai multe

EUROPAFM.RO

Promovăm conceptul de fermă tradițională și de aceea Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, după metoda tradițională, declară Iustin Paraschiv (P)

La Provincia, brandul românesc deținut de Grupul Carmistin, a lansat prima gamă de ouă, provenite de la păsări crescute la sol, în condiții maxime de bunăstare.

Președintele grupului, Iustin Paraschiv, declară faptul că noua gamă de ouă, provine de la păsări vegetariene, crescute după metoda tradițională. Practic, sunt hrănite cu cereale, create dintr-o agricultură proprie responsabilă.

Află mai multe

LIBNET.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Scolare, in judetele Valcea si Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producatori romani de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Scolare. Actiunea a fost dedicata, intr-o prima etapa, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomsani si Folestii de Sus, din judetul Valcea si elevilor din satele Bolboasa, Balacesti, Bolbosi si Valea, din judetul Gorj.

Află mai multe

ASTAZI.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, in judetele Valcea si Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producatori romani de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Actiunea a fost dedicata, intr-o prima etapa, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomsani si Folestii de Sus, din judetul Valcea si elevilor din satele Bolboasa, Balacesti, Bolbosi si Valea, din judetul Gorj.

Află mai multe

NMEDIA.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Scolare, in judetele Valcea si Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producatori romani de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Scolare. Actiunea a fost dedicata, intr-o prima etapa, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomsani si Folestii de Sus, din judetul Valcea si elevilor din satele Bolboasa, Balacesti, Bolbosi si Valea, din judetul Gorj.

Află mai multe

NEWSLIST.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomșani și Foleștii de Sus, din județul Vâlcea și elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea, din județul Gorj.

Află mai multe

ZIARELIVE.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat astăzi, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Şcolare, conform unui comunicat remis redacţiei. Acţiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomşani şi Foleştii de Sus, din judeţul Vâlcea şi elevilor din satele Bolboasa, Bălăceşti, Bolboşi şi Valea, din judeţul Gorj.

Află mai multe

NEWS.YAM.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomșani și Foleștii de Sus, din județul Vâlcea și elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea, din județul Gorj.

Află mai multe

ZIAR.COM

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomșani și Foleștii de Sus, din județul Vâlcea și elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea, din județul Gorj.

Află mai multe

REVISTA-PRESEI.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Scolare, in judetele Valcea si Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat astăzi, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Şcolare, conform unui comunicat remis redacţiei. Acţiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomşani şi Foleştii de Sus, din judeţul Vâlcea şi elevilor din satele Bolboasa, Bălăceşti, Bolboşi şi Valea, din judeţul Gorj.

Află mai multe

CENTRULDEPRESA.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomșani și Foleștii de Sus, din județul Vâlcea și elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea, din județul Gorj.

Află mai multe

NEWSNOW.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomșani și Foleștii de Sus, din județul Vâlcea și elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea, din județul Gorj.

Află mai multe

INCOMEMAGAZINE.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomșani și Foleștii de Sus, din județul Vâlcea și elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea, din județul Gorj.

Află mai multe

INFOFINANCIAR.RO

Pachete cu hrană caldă și rechizite pentru elevi. Ziua Meselor Școlare, organizată de Carmistin în Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre marii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, mai exact elevilor din satele Tomșani și Foleștii de Sus, din județul Vâlcea și elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea, din județul Gorj.

Află mai multe

DCNEWS.RO

Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Campania Ziua Meselor Școlare constă în distribuirea de pachete cu hrană caldă, preparată din portofoliul de produse La Provincia, brand al Grupului Carmistin. Pe lângă hrană, copiii mai primesc din partea companiei și câte un set de rechizite școlare. Campania Ziua Meselor Școlare este o inițiativă prin care Grupul Carmistin își propune să se implice tot mai mult în viața comunităților locale în care activează, contribuind, în acest fel, la cultivarea binelui comun în societate, prin grija față de ceilalți și, mai ales, prin grija față de copii. Vom extinde treptat această campanie și în alte localități în care activăm, a declarat Cristina Popa, director general adjunct Carmistin.

Află mai multe

BURSA.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Şcolare, în judeţele Vâlcea şi Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat astăzi, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Şcolare, conform unui comunicat remis redacţiei. Acţiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomşani şi Foleştii de Sus, din judeţul Vâlcea şi elevilor din satele Bolboasa, Bălăceşti, Bolboşi şi Valea, din judeţul Gorj.

Află mai multe

JURNALUL.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomșani și Foleștii de Sus, din județul Vâlcea și elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea, din județul Gorj.

Află mai multe

ANTENA3.RO

Carmistin a organizat campania Ziua Meselor Școlare, în județele Vâlcea și Gorj

Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători români de alimente, a organizat vineri, 31 martie 2023, campania Ziua Meselor Școlare. Acțiunea a fost dedicată, într-o primă etapă, copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Tomșani și Foleștii de Sus, din județul Vâlcea și elevilor din satele Bolboasa, Bălăcești, Bolboși și Valea, din județul Gorj.

Află mai multe

LIBNET.RO

Iustin Paraschiv, presedintele Carmistin, crede in potentialul Romaniei de a reveni in topul sectorului agribusiness din Europa

Grupul Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv si Asociatia Fermierilor din Romania a organizat la inceput de 2023 conferinta Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor in Romania. La aceasta conferinta au fost prezenti reprezentanti ai Guvernului, Parlamentului, membri ai mediului asociativ si de afaceri, dar si reprezentanti ai principalelor banci din Romania, interesate de finantarea acestui sector.

Află mai multe

ASTAZI.RO

Grupul Carmistin a organizat „Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor in Romania”

Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv si Asociatia Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferinta “Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

Află mai multe

COMUNICATE.INFO

Grupul Carmistin a organizat „Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”

Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv și Asociația Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferința “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

Află mai multe

SYFEED.COM

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, crede în potențialul României de a reveni în topul sectorului agribusiness din Europa

Grupul Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv și Asociația Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferința “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

Află mai multe

ZIAR.COM

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, crede în potențialul României de a reveni în topul sectorului agribusiness din Europa

Grupul Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv și Asociația Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferința “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

Află mai multe

REVISTA-PRESEI

Grupul Carmistin a organizat „Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor in Romania”

Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv si Asociatia Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferinta “Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

Află mai multe

CENTRULDEPRESA.RO

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, crede în potențialul României de a reveni în topul sectorului agribusiness din Europa

Grupul Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv și Asociația Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferința “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

Află mai multe

RAMNICUVALCEAWEEK.RO

Lucrările la cel mai mare abator din SE Europei din Frâncești sunt avansate

Carmistin este unul dintre puţinele holdinguri agricole care integrează în proporţie de 90% lanţul de producţie agro-zootehnic, începând de la cultivarea cerealelor, producţia de furaj, creşterea animalelor (pui, porc, vită) până la abatorizare, procesare şi distribuţie de produse şi preparate din carne (inclusiv în reţeaua proprie de retail).

Află mai multe

B1TV.RO

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, crede în potențialul României de a reveni în topul sectorului agribusiness din Europa

Grupul Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv și Asociația Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferința “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

Află mai multe

STIRILEPROTV.RO

Grupul Carmistin a organizat „Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”

În cadrul acestei conferințe s-a lansat o dezbatere în ceea ce privește identificarea unor soluții financiare și legislative în vederea reactivării industriei producătoare de carne de porc în România.

Află mai multe

ZIARE.COM

Iustin Paraschiv anunță în cadrul conferinței Carmistin că va continua investițiile în industria suinelor și în 2023

Organizată de Grupul Carmistin și Asociația Fermierilor din România, conferința cu tema “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România” a propus o dezbatere amplă privind soluțiile legislative și financiare necesare pentru a relansa industria producătoare de carne de porc din România. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Iustin Paraschiv anunță în cadrul conferinței Carmistin că va continua investițiile în industria suinelor și în 2023 https://ziare.com/iustin-paraschiv/iustin-paraschiv-anunta-in-cadrul-conferintei-carmistin-ca-va-continua-investitiile-in-industria-suinelor-si-in-2023-1794390?utm_source=Ziare.com&utm_medium=copy-paste

Află mai multe

GETLOKAL.RO

Iustin Paraschiv accelerează investițiile în energii regenerabile pentru dezvoltarea durabilă a afacerii Carmistin

Iustin Paraschiv, omul de afaceri și proprietarul organizației Carmistin, a decis să accelereze investițiile în dezvoltarea durabilă a afacerii sale, prin accesarea unor noi finanțări, în special pentru proiecte care utilizează energii regenerabile. Fondurile atrase sunt îndreptate către mai multe divizii ale companiei, inclusiv către noi proiecte care au ca scop utilizarea energiilor curate.

Află mai multe

BANIINOSTRI.RO

Carmistin accelerează investițiile în energia verde în 2023

Într-un efort de a dezvolta durabil liniile sale de afaceri, Iustin Paraschiv, antreprenorul și proprietarul organizației Carmistin, a decis să accelereze investițiile pentru a obține fonduri noi pentru proiecte în energie regenerabilă. El afirmă că aceste investiții vor ajuta Carmistin să integreze mai bine tehnologiile bazate pe energia verde. Integrarea acestor tehnologii avansate este o parte crucială a strategiei lui Paraschiv de a face tranziția către un viitor verde și curat și de a obține autonomie energetică.

Află mai multe

ZIARULUNIREA.RO

Bani de la stat pentru producătorii români de alimente: Peste un miliard euro pentru partea de procesare hrană

Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, a spus în cursul acestei săptămânii că un nou program de susținere financiară ar urma să demareze în următoarea perioadă, cu scopul de a ajuta producătorii și procesatorii de hrană din România. Este vorba de un total de peste un miliard de euro ce ar urma să fie distribuit în principal în direcția producătorilor locali.

Află mai multe

CANALSUD.RO

BANI DE LA STAT PENTRU PRODUCĂTORII ROMÂNI DE ALIMENTE

Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, a spus în cursul acestei săptămânii că un nou program de susținere financiară ar urma să demareze în următoarea perioadă, cu scopul de a ajuta producătorii și procesatorii de hrană din România. Este vorba de un total de peste un miliard de euro ce ar urma să fie distribuit în principal în direcția producătorilor locali.

Află mai multe

STIRI-ITC.RO

Iustin Paraschiv, Carmistin: Producția de hrană bio este o prioritate pentru noi în 2023

Antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele grupului agroalimentar românesc Carmistin revine anul acesta cu noi investiții curajoase, mizând pe producerea de hrană bio.

Află mai multe

JURNALUL.RO

În 2023, anunță Iustin Paraschiv, grupul Carmistin își va continua dezvoltarea sustenabilă

Pentru anul acesta, antreprenorul Iustin Paraschiv are planuri ambițioase, care urmăresc o dezvoltare echilibrată a liniilor de business, într-o manieră sigură, eficientă și, nu în ultimul rând, sustenabilă.

Află mai multe

OBSERVATORNEWS.RO

Iustin Paraschiv: Sumele atrase în 2023 ne vor ajuta să integrăm mai bine tehnologiile bazate pe energia verde

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, deținătorul organizației Carmistin își accelerează investițiile pentru dezvoltarea durabilă a liniilor de business, prin accesarea unor noi finanțări. Fondurile obținute sunt direcționate către mai multe divizii, inclusiv către noile proiecte ce au ca scop folosirea energiei regenerabile.

Află mai multe

NEWSNOW.RO

Iustin Paraschiv: Sumele atrase în 2023 ne vor ajuta să integrăm mai bine tehnologiile bazate pe energia verde

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, deținătorul organizației Carmistin își accelerează investițiile pentru dezvoltarea durabilă a liniilor de business, prin accesarea unor noi finanțări. Fondurile obținute sunt direcționate către mai multe divizii, inclusiv către noile proiecte ce au ca scop folosirea energiei regenerabile.

Află mai multe

NEWSNOW.RO

Iustin Paraschiv, Carmistin: Producția de hrană bio este o prioritate pentru noi în 2023

Antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele grupului agroalimentar românesc Carmistin revine anul acesta cu noi investiții curajoase, mizând pe producerea de hrană bio.

Află mai multe

ZIARELIVE.RO

În 2023, anunță Iustin Paraschiv, grupul Carmistin își va continua dezvoltarea sustenabilă

Pentru anul acesta, antreprenorul Iustin Paraschiv are planuri ambițioase, care urmaresc o dezvoltare echilibrata a liniilor de business, intr-o maniera sigura, eficienta și, nu in ultimul rand, sustenabila.

Află mai multe

DERNIERNEWS.COM

Iustin Paraschiv, Carmistin: Producția de hrană bio este o prioritate pentru noi în 2023

Antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele grupului agroalimentar românesc Carmistin revine anul acesta cu noi investiții curajoase, mizând pe producerea de hrană bio.
Pentru anul 2023, Carmistin și-a stabilit un plan îndrăzneț de investiții, urmărind o creștere semnificativă a liniilor de business.

Află mai multe

ANTENA3.RO

Iustin Paraschiv, Carmistin: Producția de hrană bio este o prioritate pentru noi în 2023

Antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele grupului agroalimentar românesc Carmistin revine anul acesta cu noi investiții curajoase, mizând pe producerea de hrană bio.

Află mai multe

LIBNET.RO

Iustin Paraschiv, Carmistin: Productia de hrana bio este o prioritate pentru noi in 2023

Antreprenorul Iustin Paraschiv, presedintele grupului agroalimentar romanesc Carmistin revine anul acesta cu noi investitii curajoase, mizand pe producerea de hrana bio.

Află mai multe

BUSINESS-REVIEW.EU

Iustin Paraschiv, Carmistin: Romania has a huge potential to become a European leader in the agribusiness sector

Last week, Carmistin, one of the largest players in the agri-food market in Romania, and the Romanian Farmers’ Union organized the “Economic and legal framework for the development of the pig sector in Romania,” conference which proposed a debate on the need to find legal and financial solutions for the revitalization of the pork industry in Romania.

Află mai multe

AGROBIZNES.RO

Program de finanţare de peste un miliard de euro în sectorul zootehnic

Autorităţile lucrează la un program de finanţare de peste un miliard de euro pentru susţinerea producătorilor români, în special partea de procesare hrană, a anunţat, marţi, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu.

Află mai multe

ZF.RO

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu a anunţat că pregăteşte un program de finanţare de peste 1 miliard euro pentru susţinerea producătorilor români de hrană, în cadrul conferinţei Carmistin şi Asociaţia Fermierilor din România

Conferinţa “Contextul economic şi legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”, organizată de Carmistin şi Asociaţia Fermierilor din România, a propus o dezbatere privind necesitatea identificării de soluţii legislative şi financiare pentru a relansa industria producătoare de carne de porc în România, astfel încât producţia naţională să poată satisface necesarul de pe piaţa internă, iar ţara noastră, având o îndelungată tradiţie în această ramură zootehnică, să nu mai fie nevoită să importe în prezent carne de porc în valoare de sute de milioane euro anual.

Află mai multe

AGROINTEL.RO

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, la conferința Carmistin și AFR: Lucrăm la un program de finanțare de peste 1 miliard euro pentru susținerea producătorilor români de hrană Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.

Conferința “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”, organizată de Carmistin și Asociația Fermierilor din România, a propus o dezbatere privind necesitatea identificării de soluții legislative și financiare pentru a relansa industria producătoare de carne de porc în România. Astfel încât producția națională să poată satisface necesarul de pe piața internă, iar țara noastră, având o îndelungată tradiție în această ramură zootehnică, să nu mai fie nevoită să importe în prezent carne de porc în valoare de sute de milioane euro anual.
Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.

Află mai multe

JURNALUL.RO

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, la conferința Carmistin și AFR: Lucrăm la un program de finanțare de peste 1 miliard euro pentru susținerea producătorilor români de hrană

Conferința “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”, organizată de Carmistin și Asociația Fermierilor din România, a propus o dezbatere privind necesitatea identificării de soluții legislative și financiare pentru a relansa industria producătoare de carne de porc în România, astfel încât producția națională să poată satisface necesarul de pe piața internă, iar țara noastră, având o îndelungată tradiție în această ramură zootehnică, să nu mai fie nevoită să importe în prezent carne de porc în valoare de sute de milioane euro anual.

Află mai multe

ANTENA3.RO

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, la conferința Carmistin și AFR: „Lucrăm la un program de finanțare de peste 1 miliard euro pentru susținerea producătorilor români de hrană”

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a anunţat că Guvernul lucrează la un program de finanţare pentru susținerea producătorilor români de hrană, în cadrul unei conferinţe organizate de Carmistin şi Asociaţia Fermierilor din România.
Conferința „Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”, organizată de Carmistin și Asociația Fermierilor din România, a propus o dezbatere privind necesitatea identificării de soluții legislative și financiare pentru a relansa industria producătoare de carne de porc în România, astfel încât producția națională să poată satisface necesarul de pe piața internă, iar țara noastră, având o îndelungată tradiție în această ramură zootehnică, să nu mai fie nevoită să importe în prezent carne de porc în valoare de sute de milioane euro anual.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Ministrul Finanțelor: Lucrăm la un program de finanțare de peste 1 miliard euro pentru susținerea producătorilor români de hrană

Autorităţile lucrează la un program de finanţare de peste un miliard de euro pentru susţinerea producătorilor români, în special partea de procesare hrană, a anunţat, marţi, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu.

Află mai multe

ECONOMICA.NET

Adrian Câciu: Lucrăm la un program de finanțare de peste 1 miliard de euro pentru susținerea producătorilor români de hrană

Autorităţile lucrează la un program de finanţare de peste un miliard de euro pentru susţinerea producătorilor români, în special partea de procesare hrană, a anunţat, marţi, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, relatează Agerpres.
„În prezent, lucrăm la un program de finanţare de peste un miliard euro vizând susţinerea producătorilor români, în special partea de procesare hrană – de la procesarea cărnii de porc, la cea de pui, dar şi lactate, astfel încât producătorii români să poată beneficia de costuri de producţie cât mai reduse”, a spus Adrian Câciu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Ministerului Finanţelor.

Află mai multe

Ministerul Finanțelor

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu: Lucrăm la un program de finanțare de peste 1 miliard euro pentru susținerea producătorilor români de hrană

“În prezent, lucrăm la un program de finanțare de peste 1 miliard euro vizând susținerea producătorilor români🇷🇴, în special partea de procesare hrană – de la procesarea cărnii de porc, la cea de pui, dar și lactate, astfel încât producătorii români să poată beneficia de costuri de producție cât mai reduse”, a spus Adrian Câciu.
Declarația a fost făcută în cadrul conferinței “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”, organizată de Carmistin și Asociația Fermierilor din România.

Află mai multe

FORBES.RO

Grupul Carmistin îți extinde portofoliul de produse La Provincia

Brandul grupului Camistin, La Provincia, își diversifică portofoliul de produse prin lansarea primei game de ouă provenite de la găini hrănite numai cu porumb.

Reprezentanții grupului explică faptul că noua gamă de ouă provine de la păsări crescute la sol, dupa metoda tradițională, având o alimentație formată preponderent din porumb, lucru ce confera gălbenușului culoarea intensă, naturală.

Află mai multe

DCNEWS.RO

La Provincia își extinde portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă a brandului

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, își diversifică portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă – La Provincia, ouă de la găini vegetariene.

Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, după metoda tradițională, având o alimentație formată preponderent din porumb, lucru care conferă gălbenușului culoarea intensă, naturală, specifică păsărilor crescute în gospodării.

Află mai multe

INFOFINANCIAR.RO

Brandul românesc La Provincia își extinde portofoliul de produse și lansează prima gamă de ouă

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, a anunțat vineri, 27 ianaurie, că își diversifică portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă La Provincia, ouă de la găini vegetariene.
La Provincia, brand al Grupului Carmistin, a anunțat vineri, 27 ianaurie, că își diversifică portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă La Provincia, ouă de la găini vegetariene.

Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, după metoda tradițională, având o alimentație formată preponderent din porumb, lucru care conferă gălbenușului culoarea intensă, naturală, specifică păsărilor crescute în gospodării.

Află mai multe

JURNALUL.RO

La Provincia își extinde portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă a brandului

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, își diversifică portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă – La Provincia, ouă de la găini vegetariene.
Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, după metoda tradițională, având o alimentație formată preponderent din porumb, lucru care conferă gălbenușului culoarea intensă, naturală, specifică păsărilor crescute în gospodării.

Află mai multe

ANTENA3.RO

La Provincia își extinde portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă a brandului

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, își diversifică portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă – La Provincia, ouă de la găini vegetariene.
Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, după metoda tradițională, având o alimentație formată preponderent din porumb, lucru care conferă gălbenușului culoarea intensă, naturală, specifică păsărilor crescute în gospodării.

Află mai multe

BURSA.RO

La Provincia îşi extinde portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă a brandului

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, îşi diversifică portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă – La Provincia, ouă de la găini vegetariene, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, după metoda tradiţională, având o alimentaţie formată preponderent din porumb, lucru care conferă gălbenuşului culoarea intensă, naturală, specifică păsărilor crescute în gospodării.

Află mai multe

FOODBIZ.RO

Grupul Carmistin, credit de 846 mil lei pentru dezvoltare

Banca Comercială Română (BCR) a oferit un credit sindicalizat de 846 milioane de lei (42 milioane de euro) grupului Carmistin, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei.

Află mai multe

BIZLAWYER.RO

Bulboacă & Asociații a asistat sindicatul de bănci care a acordat o importantă extensie a facilităților de credit Grupului Carmistin.

Bulboacă & Asociații a asistat, la finalul lunii decembrie 2022, sindicatul de bănci format din Banca Comercială Română SA (în calitate de coordonator, aranjor principal mandatat, bookrunner, agent de documentație, garanții și plăți), CEC Bank (în calitate de aranjor principal mandatat), OTP Bank, EximBank, First Bank și Intesa Sanpaolo Bank (în calitate de creditori) pentru consolidarea și acordarea unei importante extensii a facilităților de credit încheiate cu Grupul Carmistin (în prezent între primii trei producători de carne din România.

Află mai multe

INCISIVDEPRAHOVA.RO

Iustin Paraschiv – La Provincia: Investiții în energie curată în fostele zone miniere

Iustin Paraschiv, om de afaceri binecunoscut în România datorită faptului că are un business în domeniul agroalimentar cu notorietate, a demarat pe la jumătatea lui 2022 noi investiții puternic ancorate situației economice actuale, extrem de provocatoare din toate punctele de vedere.

Află mai multe

COTODIANULAGRICOL.RO

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă și pentru prelungirea finanțării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

COMUNICATEDEAFACERI.RO

Iustin Paraschiv: Carmistin caută diverse soluții inovatoare pentru dezvoltarea durabilă

Cine dintre gurmanzii autohtoni nu a gustat măcar o dată un pui LaProvincia, o carne valoroasă, extrem de sănătoasă provenind de la Carmistin?

Carnea de pui se consumă din ce în ce mai mult și în țara noastră, la fel cum se întâmplă peste tot în lume. Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) estimează că doar în 2021 au fost consumate peste 133 de milioane de tone de carne de pui pe plan mondial.

Află mai multe

MIRSANU.RO

Grupul Carmistin a semnat un credit sindicalizat de circa 170 mil. euro pentru finantarea programelor de investitii si a capitalului sau de lucru

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanti producatori romani din industria alimentara, a semnat o facilitate de credit sindicalizat de 846 mil. RON (circa 170 mil. Euro) pentru finantarea strategiei sale de investitii, precum si pentru prelungirea finantarii destinate capitalului sau de lucru.

Află mai multe

NEWSLIST.RO

Carmistin accelerează investiţiile, mizând pe producerea de hrană bio

Grupul Carmistin continuă strategia de investiţii şi dezvoltare durabilă, prin accesarea de noi finanţări, arată un comunicat de presă remis redacţiei.
Potrivit sursei citate, acestea vor fi direcţionate atât către divizia dedicată creşterii animalelor, producţiei de ouă bio şi agriculturii ecologice, cât şi către noile proiecte destinate utilizării energiei verzi.

Află mai multe

ORANGE.RO

Familia Paraschiv a luat un credit sindicalizat de 42 mil. euro ca sa dezvolte productia grupului Carmistin

„Carmistin preconizeaza crearea a inca 650 de noi locuri de munca doar in 2023.” Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanti producatori romani de alimente, controlat de familia Paraschiv, a inceput productia de oua bio si a accesat noi finantari, in valoare de 42 milioane euro, pentru a continua strategia de investitii, se arata intr-un comunicat de presa.

Află mai multe

PRODUSINARDEAL.RO

FAMILIA PARASCHIV DEZVOLTĂ PRODUCŢIA GRUPULUI CARMISTIN CU UN CREDIT SINDICALIZAT DE 42 MIL. EURO

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, controlat de familia Paraschiv, a început producţia de ouă bio şi a accesat noi finanţări, în valoare de 42 milioane euro, pentru a continua strategia de investiţii, se arată într-un comunicat de presă.

Află mai multe

INDUSTRIACARNII.RO

Carmistin accelereaza investitiile, mizand pe producerea de hrana bio

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanti producatori romani de alimente, continua strategia de investitii si dezvoltare durabila, prin accesarea de noi finantari. Acestea vor fi directionate atat catre divizia dedicata cresterii animalelor, productiei de oua bio si agriculturii ecologice, cat si catre noile proiecte destinate utilizarii energiei verzi.

Află mai multe

CURSDEGUVERNARE.RO

Carmistin Group – credit sindicalizat de 846 mil. lei de la BCR pentru finanțare sustenabilă în agribusiness

Grupul Carmistin, jucător pe piaţa agribusiness din România, deținut de familia Paraschiv, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea şi majorarea facilităţilor existente cu 218 milioane de lei, a anunțat BCR, într-un comunicat.

Află mai multe

NINEOCLOCK.RO

BCR coordinated a RON 846 million syndicated loan for sustainable agribusiness financing to Carmistin Group

Carmistin Group, one of Romania’s leading food producers, signed a RON 846 million syndicated loan, following the amendment and increase by RON 218 million of the existing facilities. The credit will be used by Carmistin Group companies to support their investment and sustainable development strategy, and also for the extension by two additional years of their working capital facilities.

Află mai multe

FINECO24NEWS.BLOGSPOT.COM

Banca Comercială Română a coordonat aranjarea unui credit sindicalizat pentru Carmistin Group în valoare totală de 846 milioane de lei pentru finanțare sustenabilă în agribusiness

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă și pentru prelungirea finanțării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani. Banca Comercială Română SA a acționat în calitate de Coordonator, Aranjor Principal Mandatat, Bookrunner, Agent de Documentație, Garanții și Plăți, alături de CEC Bank, în calitate de Aranjor Principal Mandatat, OTP Bank, EximBank, First Bank și Intesa Sanpaolo Bank în calitate de creditori.

Află mai multe

GREENCOMMUNITY.RO

Finanțare sustenabilă în agribusiness: Carmistin Group a luat un credit sindicalizat pentru accelerarea investiţiilor în producerea de hrană bio

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, continuă strategia de investiții și dezvoltare durabilă, prin accesarea de noi finanţări. Acestea vor fi direcţionate atât către divizia dedicată creșterii animalelor, producţiei de ouă bio și agriculturii ecologice, cât și către noile proiecte destinate utilizării energiei verzi.

Află mai multe

NEWS.RO

Producătorul de alimente Grupul Carmistin a semnat o facilitate de credit sindicalizat de 846 milioane de lei, pentru susţinerea strategiei de investiţii

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea şi majorarea facilităţilor existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din grup pentru susţinerea strategiei de investiţii şi dezvoltare durabilă şi pentru prelungirea finanţării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

360IMOB.RO

BCR a acordat un credit de 846 de milioane de lei pentru finanțare sustenabilă în agribusiness

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanți producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă

Află mai multe

BUSINESSCOVER.RO

Carmistin a primit un credit sindicalizat de 846 milioane de lei

Grupul Carmistin, controlat de Iustin Paraschiv, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei.

Află mai multe

BANCKINGNEWS.RO

BCR A COORDONAT ARANJAREA UNUI CREDIT SINDICALIZAT PENTRU CARMISTIN GROUP ÎN VALOARE TOTALĂ DE 846 MILIOANE DE LEI PENTRU FINANȚARE SUSTENABILĂ ÎN AGRIBUSINESS

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă și pentru prelungirea finanțării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

FINZOOM.RO

Banca Comercială Română a coordonat aranjarea unui credit sindicalizat pentru Carmistin Group în valoare totală de 846 milioane de lei pentru finanțare sustenabilă în agribusiness

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă și pentru prelungirea finanțării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

FOCUS-AGRICOL.RO

Grupul Carmistin ia un credit sindicalizat de 846 milioane lei

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă și pentru prelungirea finanțării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

ROMANIAJOURNAL.RO

BCR Coordinated A RON 846 Million Syndicated Loan For Sustainable Agribusiness Financing To Carmistin Group

Carmistin Group, a Romanian food producer, signed a RON 846 million syndicated loan, following the amendment and increase by RON 218 million of the existing facilities. The credit will be used by Carmistin Group companies to support their investment and sustainable development strategy, and also for the extension by two additional years of their working capital facilities.

Află mai multe

FUTUREBANKING.RO

BCR, credit sindicalizat pentru Carmistin de 846 de milioane de lei

Grupul Carmistin, important producător român de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei.

Află mai multe

THEDIPLOMAT.RO

BCR coordinated a 846 million RON syndicated loan for Carmistin Group

Carmistin Group, one of Romania’s leading food producers, signed a 846 million RON syndicated loan, following the amendment and increase by RON 218 million of the existing facilities. The credit will be used by Carmistin Group companies to support their investment and sustainable development strategy, and also for the extension by two additional years of their working capital facilities.

Află mai multe

REVISTABIZ.RO

BCR a acordat un credit de 846 de milioane de lei pentru finanțare sustenabilă în agribusiness

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanți producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă și pentru prelungirea finanțării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

BIZLAWYER.RO

BCR a coordonat aranjarea unui credit sindicalizat pentru Carmistin Group în valoare totală de 846 mil. lei pentru finanțare sustenabilă în agribusiness

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanți producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei.

Află mai multe

PIATAFINANCIARA.RO

Banca Comercială Română a coordonat aranjarea unui credit sindicalizat pentru Carmistin Group în valoare totală de 846 milioane de lei pentru finanțare sustenabilă în agribusiness

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă și pentru prelungirea finanțării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

MONEY.RO

Producătorul de alimente Grupul Carmistin a semnat o facilitate de credit sindicalizat de 846 milioane de lei, pentru susţinerea strategiei de investiţii

”Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea şi majorarea facilităţilor existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susţinerea strategiei de investiţii şi dezvoltare durabilă şi pentru prelungirea finanţării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani”, anunţă BCR.

Află mai multe

PROFIT.RO

PCF Investment Banking a asistat Grupul Carmistin în conversia parțială în euro și majorarea cu 218 milioane de lei a creditului sindicalizat existent cu o valoare totală de 846 milioane de lei

PCF Investment Banking a asistat Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanți producători de proteină din România, în conversia parțială în euro și majorarea cu 218 milioane de lei a creditului sindicalizat existent cu o valoare totală de 846 milioane de lei, dar și prelungirea facilității de capital de lucru pe o perioadă de 2 ani.

Află mai multe

NEWMONEY.RO

Grupul Carmistin a semnat o facilitate de credit sindicalizat de 846 milioane de lei

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea şi majorarea facilităţilor existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din grup pentru susţinerea strategiei de investiţii şi dezvoltare durabilă şi pentru prelungirea finanţării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

ZFENGLISH.COM

Carmistin Group Starts Bio Egg Production, Continues Product Portfolio Diversification

Carmistin group, a major Romanian food producer, controlled by Paraschiv family, has started bio egg production and has accessed new funding worth EUR42 million to continue its investment strategy.

Află mai multe

ECONOMICA.NET

BCR a coordonat acordarea unui credit sindicalizat pentru Carmistin Group în valoare de 846 de milioane de lei

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 de milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei, informează BCR prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

Află mai multe

ECONOMISTUL.RO

Banca Comercială Română a coordonat aranjarea unui credit sindicalizat pentru Carmistin Group în valoare totală de 846 milioane de lei pentru finanțare sustenabilă în agribusiness

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă și pentru prelungirea finanțării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

CLUBANTREPRENOR.RO

BCR a coordonat aranjarea unui credit sindicalizat pentru Carmistin Group în valoare totală de 846 milioane de lei

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, a semnat o facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 846 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei. Creditul va fi utilizat de companiile din Grupul Carmistin pentru susținerea strategiei de investiții și dezvoltare durabilă și pentru prelungirea finanțării de capital de lucru pe o perioadă suplimentară de doi ani.

Află mai multe

FORBES.RO

BCR a intermediat un credit de 846 milioane de lei pentru Carmistin

Banca Comercială Română (BCR) a coordonat aranjarea unui credit sindicalizat de 846 milioane de lei pentru producătorul de alimente Carmistin, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 218 milioane de lei.

Află mai multe

DCNEWS.RO

Carmistin accelerează investiţiile, mizând pe producerea de hrană bio

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, continuă strategia de investiții și dezvoltare durabilă, prin accesarea de noi finanţări. Acestea vor fi direcţionate atât către divizia dedicată creșterii animalelor, producţiei de ouă bio și agriculturii ecologice, cât și către noile proiecte destinate utilizării energiei verzi.

Află mai multe

BURSA.RO

Carmistin accelerează investiţiile, mizând pe producerea de hrană bio

Grupul Carmistin continuă strategia de investiţii şi dezvoltare durabilă, prin accesarea de noi finanţări, arată un comunicat de presă remis redacţiei. Potrivit sursei citate, acestea vor fi direcţionate atât către divizia dedicată creşterii animalelor, producţiei de ouă bio şi agriculturii ecologice, cât şi către noile proiecte destinate utilizării energiei verzi. Creditul sindicalizat, în valoare de 42 milioane euro – o extensie importantă a liniei de finanţare existente la nivelul companiei, este derulat în comun de Banca Comercială Română SA (în calitate de coordonator, aranjor principal mandatat, bookrunner, agent de documentaţie, garanţii şi plăţi), CEC Bank (în calitate de aranjor principal mandatat), OTP Bank, EximBank, First Bank şi Intesa Sanpaolo Bank (în calitate de creditori).

Află mai multe

ANTENA3.RO

Accelerare de investiţii pentru producerea de hrană bio

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, continuă strategia de investiții și dezvoltare durabilă, prin accesarea de noi finanţări. Acestea vor fi direcţionate atât către divizia dedicată creșterii animalelor, producţiei de ouă bio și agriculturii ecologice, cât și către noile proiecte destinate utilizării energiei verzi.

Află mai multe

ZF.RO

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, controlat de familia Paraschiv, a accesat un credit sindicalizat de 42 mil. euro şi a început producţia de ouă.

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanţi producători români de alimente, controlat de familia Paraschiv, a început producţia de ouă bio şi a accesat noi finanţări, în valoare de 42 milioane euro, pentru a continua strategia de investiţii, se arată într-un comunicat de presă.

Află mai multe

ROMANIALIBERA.RO

Iustin Paraschiv, LaProvincia: Cele mai multe investiții în energia verde sunt direcționate în fostele zone miniere

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, deținătorul unui business agroalimentar de succes, revine cu noi investiții, de această dată într-un context economic puternic afectat de realitățile din prezent. Gândind în perspectivă, Iustin Paraschiv sprijină dezvoltarea sustenabilă a societății, prin investițiile sale în energia regenerabilă.

Află mai multe

LIBERTAREA.RO

Iustin Paraschiv, Carmistin: Strategia noastră de dezvoltare este orientată către alimentația sănătoasă

Organizația Carmistin reprezintă la momentul actual unul dintre cei mai importanți piloni din industria cărnii, fiind totodată un punct de referință pe piața agroalimentară românească. Citeşte întreaga ştire: Iustin Paraschiv, Carmistin: Strategia noastră de dezvoltare este orientată către alimentația sănătoasă
Citeşte întreaga ştire: Iustin Paraschiv, Carmistin: Strategia noastră de dezvoltare este orientată către alimentația sănătoasă.

Află mai multe

MAX-MEDIA.RO

Grupul de firme Carmistin își menține interesul față de învățământ

Grupul de firme Carmistin a sponsorizat profesorii din orasul Mizil care au contribuit la obtinerea rezultatelor deosebite ale elevilor participanti la concursurile nationale, organizate de catre Ministerul Educatiei, ȋn anul scolar 2021-2022.

Află mai multe

ZF.RO

Interpork Plus, parte a grupului Carmistin, ar putea investi 500 mil. lei în producţie, iar 40% e ajutor de stat. Miza grupului: să ajungă în top 3 jucători din piaţa agroalimentară până în 2024

Familia Paraschiv, care se află în spatele grupului Carmistin, face investiţii de 513,5 milioane de lei, din care 222,4 milioane de lei sunt ajutor de stat, conform datelor publice.

Află mai multe

INDUSTRIACARNII.RO

Avicarvil pregătește elevi pentru a deveni specialiști în industria agroalimentară

Avicarvil, parte a grupului Carmistin, unul dintre cele mai mari holdinguri de pe piața agroalimentară din România, derulează un proiect prin care pregătește o nouă generație de profesioniști în domeniu.
Proiectul „ Accesul tinerilor la viitor – ACTIV”, o inițiativă AVICARVIL, are ca obiectiv general îmbunătățirea competențelor profesionale a unui număr de 182 de viitori absolvenți din învățământul secundar și terțiar nonuniversitar (liceele tehnologice, școli profesionale și/sau postliceale) din regiunea SV Oltenia și Sud Muntenia.

Află mai multe

ZF.RO

Simtel Team instalează peste 10.000 de panouri fotovoltaice pe clădirile grupului Carmistin, activ în industria cărnii

Simtel Team (BVB: SMTL), companie românească de inginerie şi tehnologie listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, anunţă semnarea unui parteneriat cu Axell Green Energy, parte din Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară din România, care vizează construirea şi instalarea unor centrale fotovoltaice în cadrul a 18 locaţii care aparţin companiei.

Află mai multe

PAGINAOLTENIEI.RO

„LaProvincia” angajează muncitori necalificați

Carmistin înseamnă peste 20 ani de activitate pe piața românească. În prezent, se ocupă de furaje și agricultură, creșterea păsărilor și a animalelor. Lanțul de activități urmărește să acopere cât mai mult din procesul de producție și procesare de hrană.

Află mai multe

PANDURUL.RO

Grupul LaProvincia crește salariile nete pentru muncitorii necalificați cu peste 40%, din dorința de a atrage forță de muncă pe fondul creșterii cererii de produse, cauzată de criza alimantară din ultimele luni

Începând cu data de 1 iunie 2022, salariul minim net pentru un muncitor necalificat în cadrul Grupului LaProvincia este de peste 2350 lei net, un muncitor necalificat putând ajunge, lunar, la venituri totale cuprinse între 2700 și 3200 lei net/lună, în funcție de secția în care acesta își desfășoară activitatea. LaProvincia a ajuns la un nivel salarial mult peste media zonei și speră ca acest lucru să îi asigure necesarul de personal pe termen lung.

Află mai multe

GORJEANUL.RO

Ministrul Agriculturii vine în Gorj

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian-Ionuț Chesnoiu, se va afla vineri, 15 aprilie, într-o vizită de lucru în județul Gorj. Acesta va avea o întâlnire cu fermierii și primarii din județ și va face o vizită la societatea AVICARVIL S.R.L. ( „La Provincia”).

Află mai multe

INDISCRET.RO

Premierul Nicolae Ciucă a făcut prima sa vizită oficială la o fermă avicolă din Vâlcea

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a făcut luni prima sa vizită oficială în calitate de șef al guvernului, în județul Vâlcea, la o fermă de creștere pui din localitatea Frâncești și o fabrică de nutrețuri combinate din localitatea Băbeni ce aparțin grupului „La Provincia”.

Află mai multe

bcr.ro

BCR a coordonat un credit sindicalizat pentru Grupul Carmistin în valoare totală de 636 milioane de lei

Grupul Carmistin, unul dintre principalii jucători de pe piața agribusiness din România, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare totală de 636 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 209 milioane de lei, pentru a susține noua strategie investițională a grupului.

Află mai multe

ECONOMICA.NET

Grupul Carmistin finanțează cu bani europeni 29 de afaceri de la zero

Carmistin International finanțează cu bani europeni 29 de afaceri de la zero. Compania a atras fonduri europene de 13,5 milioane de lei pentru proeictul „Start-up-uri Sociale pentru dezvoltarea sustenabilă națională – SUSȚIN”. Proiectul Carmistin este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Valoarea totală a proiectului este de 13,7 milioane de lei, din care contribuția proprie a companiei a fost de aproape 200.000 de lei.

Află mai multe

zf.ro

Grupul Carmistin, activ în industria cărnii, ia un credit sindicalizat de 427 mil. lei (90 mil. euro) pentru investiţii şi capital de lucru, finanţat de BCR, CEC Bank, EximBank, Intesa Sanpaolo şi OTP Bank

Grupul Carmistin, care include peste 20 de com­panii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi în agricultură, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 427 milioane de lei (aproximativ 90 mil. euro), aranjată de un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română în calitate de Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentaţie şi Agent de Garanţii şi de Plăţi, CEC Bank în calitate de Aranjor Principal Mandatat şi băncile participante EximBank, Intesa Sanpaolo Romania şi OTP Bank România.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Compania Avicarvil demarează programul ,,Un business competitiv investește constant în management – COMPETENT” România profesională – Întreprinderi competitive – Regiuni mai puțin dezvoltate

„Oamenii sunt unul dintre principalii factori de succes ai oricărei organizații. Orice afacere se bazează pe oameni pentru a rezolva cele mai importante provocări și pentru a oferi servicii și produse excelente clienților, iar angajații trebuie să fie instruiți corespunzător pentru a face acest lucru cu succes. Considerăm că investițiile într-un program de formare eficient sunt extrem de importante, astfel încât am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri.” Tiberiu Berbece, Vicepreședinte Grup Carmistin.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Compania Avicarvil demarează programul „Profesioniștii de mâine, elevii de astăzi – PROMIT”

Proiectul are o valoare totală de 2,373,389.52 lei, din care peste 94% este finanțare nerambursabilă – 2,254,696.30, contribuția proprie fiind de 118,693.22 lei.
Perioada de implementare este de 24 luni (7 iulie 2020 – 6 iulie 2022). Grupul țintă este alcătuit din 182 de elevi de școală profesională și liceu tehnologic (ISCED 2-3 nivel calificare 3 și 4; ISCED 4) cu domiciliul/reședința într-o regiune mai puțin dezvoltată a României (Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest și Centru), care studiază în domenii precum Protecția Muncii, Industrie Alimentară, Mecanică, Electrică, la licee din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Compania Avicarvil demarează programul „ Accesul tinerilor la viitor – ACTIV. Stagii de practică pentru elevi.”

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea competențelor profesionale ale unui număr de 182 de viitori absolvenți din învățământul secundar și terțiar non-universitar (liceele tehnologice, școli profesionale și/sau postliceale) din regiunile Sud – Vest Oltenia și Sud-Muntenia, cu domiciliul în regiunile mai puțin dezvoltate ale României, în vederea creșterii gradului lor de ocupare pe piața muncii într-un interval de 24 de luni.

Află mai multe

AGERPRES.RO

LaProvincia angajază specialiști în industria prelucrării produselor din carne, cu experiență în străinătate, care doresc să se întoarcă acasă

În plină criză economică, Grupul românesc Carmistin, cunoscut la nivelul Olteniei grație magazinelor, abatoarelor și fermelor LaProvincia, anunță faptul că face angajări masive. Grupul caută specialiști în industria prelucrării produselor din carne, care au lucrat sau care s-au specializat în unități de abatorizare din străinătate.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Grupul Carmistin investește 8 milioane de euro în proiectul de modernizare și repunere în funcțiune a fostelor ferme Piscani, din Scornicești, județul Olt

București, 28.05.2020 – În plină criză economică, Grupul românesc Carmistin lansează un nou proiect de investiții, în localitatea Scornicești, județul Olt, investiție care va crea peste 250 de locuri de muncă din momentul demarării lucrărilor de reconstrucție a fermelor.

Află mai multe

agroindustria.ro

Grupul Carmistin susținere persoanele vârstnice din orașul Mizil

În colaborare cu Primăria Mizil a fost identificat la nivelul acestui oraș un număr de 170 de persoane vârstnice sau cu handicap, care au nevoie urgentă de susținere. Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari producători de carne de pasăre din România, a decis să sprijine aceste persoane ale, căror venituri nu pot asigura alimentele necesare traiului zilnic, prin donarea cantității de carne necesară unei alimentații echilibrate.

Află mai multe

Industria Cărnii

AVICARVIL crește capacitatea în ferme cu 1,8 milioane pui pe an

Compania AVICARVIL, care implineste zilele acestea 12 ani de activitate pe piata agrozootehnica din Romania, anunta o crestere de 10% pe an a productiei de pui, odata cu finalizarea fermei din Prundeni, dar si implicarea in doua programe educationale menite sa imbunatateasca competentele profesionale a peste 180 de elevi din invatamantul secundar si tertiar non-universitar.

Află mai multe

agroindustria.ro

Grupul Carmistin a activat planul de protectie și prevenție împotriva răspândirii COVID-19

Carmistin International S.R.L. a dispus luarea de măsuri imediate de protecție și prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19 în cadrul abatoarelor, fermelor, lanțului de magazine proprii, precum și pentru personalul administrativ de la nivelul întregului grup, pentru protejarea celor peste 2000 de angajați și a miilor de clienți și parteneri ai grupului.

Află mai multe

agroindustria.ro

AVICARVIL sărbătorește 12 ani de activitate pe piața agrozootehnică din România

Compania AVICARVIL a luat naștere în anul 2008, an în care a devenit parte din grupul Carmistin, crescând odată cu acesta. Pentru Avicarvil drumul a început odată cu preluarea platformei Oltchim – înființată în 1978, una dintre cele mai mari platforme avicole din România, cu o experiență vastă – de peste 30 de ani, în creșterea și producția de carne de pasăre.

Află mai multe

Cotidianul.ro

România, țara cu profit de zeci de mil €

Cultura culinară a românilor include mezelurile și acesta este un fapt cunoscut. « Dacă vrei ca afacerea să îți funcționeze gândește-te la carne și medicamente », este un slogan, încă actual, a celor care căutau idei de bussines.

Află mai multe

zf.ro

Grupul Carmistin, activ în industria cărnii, vrea să investească 120 de milioane de euro în următorii cinci ani pentru dezvoltarea businessului

Înfiinţat în anul 2000 de familia Paraschiv, grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat.

Află mai multe

euromeatnews.com

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019. Over the last years, Carmistin invested to create eight new production units for poultry which sustained an increase in its annual slaughter capacity to 20 million chickens.

Află mai multe

ZIARUL FINANCIAR

Grupul Carmistin, afaceri de 438 milioane de lei la S1/2019, plus 40%

Grupul Carmistin, un business care porneşte de la cultivarea pământului şi creşterea animalelor până la vânzarea produselor din carne în retail, a înregistrat la S1/2019 o cifră de afaceri de 438 de milioane de lei, o creştere de aproape 40% faţă de S1/2018.

Află mai multe

INDUSTRIA CĂRNII

Carmistin intra pe sectorul de economie sociala si finanteaza 29 de afaceri

Carmistin International implementeaza un proiect cu finantare europeana in valoare totala de peste 13,7 milioane de lei pentru sustinerea investitiilor in initiative antreprenoriale sociale la nivelul regiunilor Sud-Muntenia, Sud Vest si Vest.

Află mai multe

ZIARUL FINANCIAR

Grupul Carmistin din industria agroalimentară şi-a majorat businessul cu 40% în S1, la 438 mil. lei

Grupul Carmistin a înregistrat în primele şase luni din 2019 o cifră de afaceri de 438 de milioane de lei (92 de milioane de euro), în creştere cu aproape 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Află mai multe

roaliment.ro

Carmistin lanseaza un program pentru dezvoltarea mediului economic si social la nivel regional

Carmistin International anunta lansarea proiectului cu finantare europeana, in valoare de 13,7 milioane de lei, informeaza Agerpres. Bugetul va fi alocat pentru sustinerea investitiilor in initiative antreprenoriale sociale la nivelul regiunilor Sud-Muntenia, Sud Vest si Vest, prin infiintarea a 29 de structuri de economie sociala.

Află mai multe

agerpres.ro

Carmistin International demarează programul de start-up-uri sociale pentru dezvoltare sustenabilă naționala – SUSTIN

Acest program este menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Află mai multe

topantreprenori.ro

Un business de talie mondială

Înființat în anul 2000, grupul Carmistin reprezintă unul dintre cei mai mari jucători din industria agro-alimentară din România. În componența sa se află mai multe companii care compun un lanț ce pornește de la cultivarea pământului, creșterea animalelor și ajunge până la vânzarea produselor din carne în cele peste 150 de magazine ale grupului.

Află mai multe

Business-review.eu

Investments doubled Carmistin Group’s profits in the first six months of 2018

The group registered an operational profit of over RON 48 million (EUR 10 million), a growth of over 100 percent compared to results in the same period of last year.

Află mai multe

agrostandard.ro

Grupul Carmistin a ajuns al treilea mare producator de carne de porc din Romania

Profitul opreational al grupului Carmistin, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata agro-alimentara din Romania, a inregistrat o majorare considerabila in primele sase luni ale anului 2018, pe fondul investitiilor realizate in 2017.

Află mai multe

businessmagazin.ro

Grupul Carmistin şi-a dublat profitul datorită investiţiilor

Pe fondul investiţiilor realizate în 2017, profitul opreaţional al grupului Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agro-alimentară din România a înregistrat o creştere de aproape 100% a EBITDA, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, de până la 48 milioane de lei.

Află mai multe

criticnational.ro

Profit cu peste 30% mai mare pentru Grupul Carmistin, condus de omul de afaceri Iustin Paraschiv

Anul 2017 a fost pentru Romania un an agricol bun. Asa arata datele Ministerului Agriculturii, care demonstreaza ca ponderea medie a agriculturii in PIB, in ultimii 10 ani, este de 5,2%. In privinta exporturilor, cerealele au cea mai mare pondere, cu mentiunea ca ar trebui sa se puna accent pe zootehnie si procesare.

Află mai multe

magazinulprogresiv.ro

Producătorul de carne Carmistin, afaceri cu 8,6% mai mari în 2017

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața agro-alimentară locală, deținut de familia Paraschiv, a obținut în 2017 o majorare de 8,6% a cifrei de afaceri, până la 676,4 milionae lei (peste 148 milioane euro).

Află mai multe

CAPITAL.RO

Grupul Carmistin vrea să-și dubleze capacitățile de producție a cărnii de pui și de porc în următoarea perioadă

Grupul Carmistin, deținut de familia Paraschiv, prezentă în TOP 300 Cei mai bogați români, cu o avere estimată la 65 milioane euro, a obținut în 2017 profituri cu peste 30% mai mari decât în anul anterior, confirmând încă o dată creșterea sectorului agricol românesc.

Află mai multe

bursa.ro

Afacerile grupului Carmistin au crescut anul trecut cu aproape 9%

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agro-alimentară din România, îşi propune dublarea capacităţii de producţie a cărnii de porc, de la 200.000 porcine/an, până la 400.000 porcine/an la finalul anului 2019.

Află mai multe

Business-review.eu

Carmistin, technology of growth in Romanian farming

Carmistin Group, the biggest farming company in Romania, has had a very profitable year in 2017, confirming the rise of the Romanian agribusiness sector as one of the most promising in Europe.

Află mai multe

PROFIT.RO

Afacerile Grupului Carmistin au crescut anul trecut cu aproape 9%, la 676,4 milioane lei.

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața agro-alimentară din România, își propune dublarea capacității de producție a cărnii de porc, de la 200.000 porcine/an, până la 400.000 porcine/an la finalul anului 2019.

Află mai multe

libertatea.ro

Iustin Paraschiv a mizat pe afaceri in agricultura romaneasca si a castigat

Povestea lui Iustin Paraschiv pare desprinsa din filme. Un tanar student se ambitiona la inceputul anilor 2000, pe cand avea doar 19 ani, sa isi ajute familia cu micuta afacere (un mic abator si o carmangerie) pe care o aveau in Mizil.

Află mai multe

ziare.com

Iustin Paraschiv investește 20 milioane de euro, creând peste 600 de locuri de muncă la fosta fermă Avicola Târgu Jiu

Considerat in urma cu sase ani „cel mai tanar milionar” de catre publicatia „Top 300 cei mai bogati romani”, Iustin Paraschiv revine in peisajul economic cu o noua investitie.

Află mai multe

fleischwirtschaft.de

Avicola Targu Jiu acquired

he Carmistin Group, a company specialized in the production and processing of meat, announced the takeover of all the farms, platform, and slaughterhouses owned by Avicola Targu Jiu, a Romanian based company.

Află mai multe

saptamana.net

Avicarvil a preluat Avicola Târgu Jiu

Grupul agricol Carmistin a preluat, prin compania specializată în producţia de carne de pasăre Avicarvil, toate activele şi capacităţile de producţie ale companiei Avicola Târgu Jiu.

Află mai multe

agrofood.ro

Grupul agricol Carmistin a preluat Avicola Targu Jiu

Grupul agricol Carmistin a preluat prin compania specializata in productia de carne de pasare Avicarvil fermele, platformele si abatorul detinute de Avicola Targu Jiu.

Află mai multe

newsmoney.ro

Carmistin a preluat Avicola Târgu Jiu și pregătește investiții de 20 de milioane de euro

Grupul agricol Carmistin, specializat în producția, procesarea și comercializarea cărnii, a anunțat că a preluat toate fermele, platformele și abatorul deținute de Avicola Târgu Jiu și că, în urma investițiilor pe care le va face, va putea crea 600 de locuri de muncă.

Află mai multe

goodnews.info.ro

Grupul agricol Carmistin a preluat Avicola Târgu Jiu

Grupul agricol Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a preluat fermele, platformele şi abatorul deţinute de Avicola Târgu Jiu, în care va investi circa 20 de milioane de euro.

Află mai multe

Forbes.ro

Avicola Târgu Jiu a fost preluată de Carmistin, grupul de companii deținut de Iustin Paraschiv

Grupul agricol Carmistin, pecializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, anunţă preluarea tuturor fermelor, platformelor şi abatorului deţinute de Avicola Târgu Jiu, fără a menționa suma tranzacției.

Află mai multe

ZIARUL FINANCIAR

Producătorul de carne Carmistin a preluat compania Avi Instant din Târgu Jiu, aflată în faliment, într-o tranzacţie de peste 4 mil. euro

Grupul agricol Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a preluat compania aflată în faliment Avi Instant, fosta companie Avicola Târgu Jiu, într-o tranzacţie de 20 mil. lei (4,4 mil. euro).

Află mai multe

CAPITAL.RO

Carmistin preia Avicola Târgu Jiu și anunță investiții

Grupul Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a anunțat preluarea Avicola Târgu Jiu și o investiție de 20 milioane de euro în modernizarea companiei.

Află mai multe