Știri

MAX-MEDIA.RO

Grupul de firme Carmistin își menține interesul față de învățământ

Grupul de firme Carmistin a sponsorizat profesorii din orasul Mizil care au contribuit la obtinerea rezultatelor deosebite ale elevilor participanti la concursurile nationale, organizate de catre Ministerul Educatiei, ȋn anul scolar 2021-2022.

Află mai multe

ZF.RO

Interpork Plus, parte a grupului Carmistin, ar putea investi 500 mil. lei în producţie, iar 40% e ajutor de stat. Miza grupului: să ajungă în top 3 jucători din piaţa agroalimentară până în 2024

Familia Paraschiv, care se află în spatele grupului Carmistin, face investiţii de 513,5 milioane de lei, din care 222,4 milioane de lei sunt ajutor de stat, conform datelor publice.

Află mai multe

INDUSTRIACARNII.RO

Avicarvil pregătește elevi pentru a deveni specialiști în industria agroalimentară

Avicarvil, parte a grupului Carmistin, unul dintre cele mai mari holdinguri de pe piața agroalimentară din România, derulează un proiect prin care pregătește o nouă generație de profesioniști în domeniu.
Proiectul „ Accesul tinerilor la viitor – ACTIV”, o inițiativă AVICARVIL, are ca obiectiv general îmbunătățirea competențelor profesionale a unui număr de 182 de viitori absolvenți din învățământul secundar și terțiar nonuniversitar (liceele tehnologice, școli profesionale și/sau postliceale) din regiunea SV Oltenia și Sud Muntenia.

Află mai multe

ZF.RO

Simtel Team instalează peste 10.000 de panouri fotovoltaice pe clădirile grupului Carmistin, activ în industria cărnii

Simtel Team (BVB: SMTL), companie românească de inginerie şi tehnologie listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, anunţă semnarea unui parteneriat cu Axell Green Energy, parte din Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară din România, care vizează construirea şi instalarea unor centrale fotovoltaice în cadrul a 18 locaţii care aparţin companiei.

Află mai multe

PAGINAOLTENIEI.RO

„LaProvincia” angajează muncitori necalificați

Carmistin înseamnă peste 20 ani de activitate pe piața românească. În prezent, se ocupă de furaje și agricultură, creșterea păsărilor și a animalelor. Lanțul de activități urmărește să acopere cât mai mult din procesul de producție și procesare de hrană.

Află mai multe

PANDURUL.RO

Grupul LaProvincia crește salariile nete pentru muncitorii necalificați cu peste 40%, din dorința de a atrage forță de muncă pe fondul creșterii cererii de produse, cauzată de criza alimantară din ultimele luni

Începând cu data de 1 iunie 2022, salariul minim net pentru un muncitor necalificat în cadrul Grupului LaProvincia este de peste 2350 lei net, un muncitor necalificat putând ajunge, lunar, la venituri totale cuprinse între 2700 și 3200 lei net/lună, în funcție de secția în care acesta își desfășoară activitatea. LaProvincia a ajuns la un nivel salarial mult peste media zonei și speră ca acest lucru să îi asigure necesarul de personal pe termen lung.

Află mai multe

GORJEANUL.RO

Ministrul Agriculturii vine în Gorj

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian-Ionuț Chesnoiu, se va afla vineri, 15 aprilie, într-o vizită de lucru în județul Gorj. Acesta va avea o întâlnire cu fermierii și primarii din județ și va face o vizită la societatea AVICARVIL S.R.L. ( „La Provincia”).

Află mai multe

INDISCRET.RO

Premierul Nicolae Ciucă a făcut prima sa vizită oficială la o fermă avicolă din Vâlcea

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a făcut luni prima sa vizită oficială în calitate de șef al guvernului, în județul Vâlcea, la o fermă de creștere pui din localitatea Frâncești și o fabrică de nutrețuri combinate din localitatea Băbeni ce aparțin grupului „La Provincia”.

Află mai multe

bcr.ro

BCR a coordonat un credit sindicalizat pentru Grupul Carmistin în valoare totală de 636 milioane de lei

Grupul Carmistin, unul dintre principalii jucători de pe piața agribusiness din România, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare totală de 636 milioane de lei, prin modificarea și majorarea facilităților existente cu 209 milioane de lei, pentru a susține noua strategie investițională a grupului.

Află mai multe

ECONOMICA.NET

Grupul Carmistin finanțează cu bani europeni 29 de afaceri de la zero

Carmistin International finanțează cu bani europeni 29 de afaceri de la zero. Compania a atras fonduri europene de 13,5 milioane de lei pentru proeictul „Start-up-uri Sociale pentru dezvoltarea sustenabilă națională – SUSȚIN”. Proiectul Carmistin este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Valoarea totală a proiectului este de 13,7 milioane de lei, din care contribuția proprie a companiei a fost de aproape 200.000 de lei.

Află mai multe

zf.ro

Grupul Carmistin, activ în industria cărnii, ia un credit sindicalizat de 427 mil. lei (90 mil. euro) pentru investiţii şi capital de lucru, finanţat de BCR, CEC Bank, EximBank, Intesa Sanpaolo şi OTP Bank

Grupul Carmistin, care include peste 20 de com­panii active în producţia de carne de pui, porc, vită, dar şi în agricultură, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 427 milioane de lei (aproximativ 90 mil. euro), aranjată de un sindicat de bănci format din Banca Comercială Română în calitate de Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentaţie şi Agent de Garanţii şi de Plăţi, CEC Bank în calitate de Aranjor Principal Mandatat şi băncile participante EximBank, Intesa Sanpaolo Romania şi OTP Bank România.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Compania Avicarvil demarează programul ,,Un business competitiv investește constant în management – COMPETENT” România profesională – Întreprinderi competitive – Regiuni mai puțin dezvoltate

„Oamenii sunt unul dintre principalii factori de succes ai oricărei organizații. Orice afacere se bazează pe oameni pentru a rezolva cele mai importante provocări și pentru a oferi servicii și produse excelente clienților, iar angajații trebuie să fie instruiți corespunzător pentru a face acest lucru cu succes. Considerăm că investițiile într-un program de formare eficient sunt extrem de importante, astfel încât am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri.” Tiberiu Berbece, Vicepreședinte Grup Carmistin.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Compania Avicarvil demarează programul „Profesioniștii de mâine, elevii de astăzi – PROMIT”

Proiectul are o valoare totală de 2,373,389.52 lei, din care peste 94% este finanțare nerambursabilă – 2,254,696.30, contribuția proprie fiind de 118,693.22 lei.
Perioada de implementare este de 24 luni (7 iulie 2020 – 6 iulie 2022). Grupul țintă este alcătuit din 182 de elevi de școală profesională și liceu tehnologic (ISCED 2-3 nivel calificare 3 și 4; ISCED 4) cu domiciliul/reședința într-o regiune mai puțin dezvoltată a României (Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest și Centru), care studiază în domenii precum Protecția Muncii, Industrie Alimentară, Mecanică, Electrică, la licee din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Compania Avicarvil demarează programul „ Accesul tinerilor la viitor – ACTIV. Stagii de practică pentru elevi.”

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea competențelor profesionale ale unui număr de 182 de viitori absolvenți din învățământul secundar și terțiar non-universitar (liceele tehnologice, școli profesionale și/sau postliceale) din regiunile Sud – Vest Oltenia și Sud-Muntenia, cu domiciliul în regiunile mai puțin dezvoltate ale României, în vederea creșterii gradului lor de ocupare pe piața muncii într-un interval de 24 de luni.

Află mai multe

AGERPRES.RO

LaProvincia angajază specialiști în industria prelucrării produselor din carne, cu experiență în străinătate, care doresc să se întoarcă acasă

În plină criză economică, Grupul românesc Carmistin, cunoscut la nivelul Olteniei grație magazinelor, abatoarelor și fermelor LaProvincia, anunță faptul că face angajări masive. Grupul caută specialiști în industria prelucrării produselor din carne, care au lucrat sau care s-au specializat în unități de abatorizare din străinătate.

Află mai multe

AGERPRES.RO

Grupul Carmistin investește 8 milioane de euro în proiectul de modernizare și repunere în funcțiune a fostelor ferme Piscani, din Scornicești, județul Olt

București, 28.05.2020 – În plină criză economică, Grupul românesc Carmistin lansează un nou proiect de investiții, în localitatea Scornicești, județul Olt, investiție care va crea peste 250 de locuri de muncă din momentul demarării lucrărilor de reconstrucție a fermelor.

Află mai multe

agroindustria.ro

Grupul Carmistin susținere persoanele vârstnice din orașul Mizil

În colaborare cu Primăria Mizil a fost identificat la nivelul acestui oraș un număr de 170 de persoane vârstnice sau cu handicap, care au nevoie urgentă de susținere. Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari producători de carne de pasăre din România, a decis să sprijine aceste persoane ale, căror venituri nu pot asigura alimentele necesare traiului zilnic, prin donarea cantității de carne necesară unei alimentații echilibrate.

Află mai multe

Industria Cărnii

AVICARVIL crește capacitatea în ferme cu 1,8 milioane pui pe an

Compania AVICARVIL, care implineste zilele acestea 12 ani de activitate pe piata agrozootehnica din Romania, anunta o crestere de 10% pe an a productiei de pui, odata cu finalizarea fermei din Prundeni, dar si implicarea in doua programe educationale menite sa imbunatateasca competentele profesionale a peste 180 de elevi din invatamantul secundar si tertiar non-universitar.

Află mai multe

agroindustria.ro

Grupul Carmistin a activat planul de protectie și prevenție împotriva răspândirii COVID-19

Carmistin International S.R.L. a dispus luarea de măsuri imediate de protecție și prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19 în cadrul abatoarelor, fermelor, lanțului de magazine proprii, precum și pentru personalul administrativ de la nivelul întregului grup, pentru protejarea celor peste 2000 de angajați și a miilor de clienți și parteneri ai grupului.

Află mai multe

agroindustria.ro

AVICARVIL sărbătorește 12 ani de activitate pe piața agrozootehnică din România

Compania AVICARVIL a luat naștere în anul 2008, an în care a devenit parte din grupul Carmistin, crescând odată cu acesta. Pentru Avicarvil drumul a început odată cu preluarea platformei Oltchim – înființată în 1978, una dintre cele mai mari platforme avicole din România, cu o experiență vastă – de peste 30 de ani, în creșterea și producția de carne de pasăre.

Află mai multe

Cotidianul.ro

România, țara cu profit de zeci de mil €

Cultura culinară a românilor include mezelurile și acesta este un fapt cunoscut. « Dacă vrei ca afacerea să îți funcționeze gândește-te la carne și medicamente », este un slogan, încă actual, a celor care căutau idei de bussines.

Află mai multe

zf.ro

Grupul Carmistin, activ în industria cărnii, vrea să investească 120 de milioane de euro în următorii cinci ani pentru dezvoltarea businessului

Înfiinţat în anul 2000 de familia Paraschiv, grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat.

Află mai multe

euromeatnews.com

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019. Over the last years, Carmistin invested to create eight new production units for poultry which sustained an increase in its annual slaughter capacity to 20 million chickens.

Află mai multe

ZIARUL FINANCIAR

Grupul Carmistin, afaceri de 438 milioane de lei la S1/2019, plus 40%

Grupul Carmistin, un business care porneşte de la cultivarea pământului şi creşterea animalelor până la vânzarea produselor din carne în retail, a înregistrat la S1/2019 o cifră de afaceri de 438 de milioane de lei, o creştere de aproape 40% faţă de S1/2018.

Află mai multe

INDUSTRIA CĂRNII

Carmistin intra pe sectorul de economie sociala si finanteaza 29 de afaceri

Carmistin International implementeaza un proiect cu finantare europeana in valoare totala de peste 13,7 milioane de lei pentru sustinerea investitiilor in initiative antreprenoriale sociale la nivelul regiunilor Sud-Muntenia, Sud Vest si Vest.

Află mai multe

ZIARUL FINANCIAR

Grupul Carmistin din industria agroalimentară şi-a majorat businessul cu 40% în S1, la 438 mil. lei

Grupul Carmistin a înregistrat în primele şase luni din 2019 o cifră de afaceri de 438 de milioane de lei (92 de milioane de euro), în creştere cu aproape 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Află mai multe

roaliment.ro

Carmistin lanseaza un program pentru dezvoltarea mediului economic si social la nivel regional

Carmistin International anunta lansarea proiectului cu finantare europeana, in valoare de 13,7 milioane de lei, informeaza Agerpres. Bugetul va fi alocat pentru sustinerea investitiilor in initiative antreprenoriale sociale la nivelul regiunilor Sud-Muntenia, Sud Vest si Vest, prin infiintarea a 29 de structuri de economie sociala.

Află mai multe

agerpres.ro

Carmistin International demarează programul de start-up-uri sociale pentru dezvoltare sustenabilă naționala – SUSTIN

Acest program este menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Află mai multe

topantreprenori.ro

Un business de talie mondială

Înființat în anul 2000, grupul Carmistin reprezintă unul dintre cei mai mari jucători din industria agro-alimentară din România. În componența sa se află mai multe companii care compun un lanț ce pornește de la cultivarea pământului, creșterea animalelor și ajunge până la vânzarea produselor din carne în cele peste 150 de magazine ale grupului.

Află mai multe

Business-review.eu

Investments doubled Carmistin Group’s profits in the first six months of 2018

The group registered an operational profit of over RON 48 million (EUR 10 million), a growth of over 100 percent compared to results in the same period of last year.

Află mai multe

agrostandard.ro

Grupul Carmistin a ajuns al treilea mare producator de carne de porc din Romania

Profitul opreational al grupului Carmistin, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata agro-alimentara din Romania, a inregistrat o majorare considerabila in primele sase luni ale anului 2018, pe fondul investitiilor realizate in 2017.

Află mai multe

businessmagazin.ro

Grupul Carmistin şi-a dublat profitul datorită investiţiilor

Pe fondul investiţiilor realizate în 2017, profitul opreaţional al grupului Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agro-alimentară din România a înregistrat o creştere de aproape 100% a EBITDA, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, de până la 48 milioane de lei.

Află mai multe

criticnational.ro

Profit cu peste 30% mai mare pentru Grupul Carmistin, condus de omul de afaceri Iustin Paraschiv

Anul 2017 a fost pentru Romania un an agricol bun. Asa arata datele Ministerului Agriculturii, care demonstreaza ca ponderea medie a agriculturii in PIB, in ultimii 10 ani, este de 5,2%. In privinta exporturilor, cerealele au cea mai mare pondere, cu mentiunea ca ar trebui sa se puna accent pe zootehnie si procesare.

Află mai multe

magazinulprogresiv.ro

Producătorul de carne Carmistin, afaceri cu 8,6% mai mari în 2017

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața agro-alimentară locală, deținut de familia Paraschiv, a obținut în 2017 o majorare de 8,6% a cifrei de afaceri, până la 676,4 milionae lei (peste 148 milioane euro).

Află mai multe

CAPITAL.RO

Grupul Carmistin vrea să-și dubleze capacitățile de producție a cărnii de pui și de porc în următoarea perioadă

Grupul Carmistin, deținut de familia Paraschiv, prezentă în TOP 300 Cei mai bogați români, cu o avere estimată la 65 milioane euro, a obținut în 2017 profituri cu peste 30% mai mari decât în anul anterior, confirmând încă o dată creșterea sectorului agricol românesc.

Află mai multe

bursa.ro

Afacerile grupului Carmistin au crescut anul trecut cu aproape 9%

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agro-alimentară din România, îşi propune dublarea capacităţii de producţie a cărnii de porc, de la 200.000 porcine/an, până la 400.000 porcine/an la finalul anului 2019.

Află mai multe

Business-review.eu

Carmistin, technology of growth in Romanian farming

Carmistin Group, the biggest farming company in Romania, has had a very profitable year in 2017, confirming the rise of the Romanian agribusiness sector as one of the most promising in Europe.

Află mai multe

PROFIT.RO

Afacerile Grupului Carmistin au crescut anul trecut cu aproape 9%, la 676,4 milioane lei.

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața agro-alimentară din România, își propune dublarea capacității de producție a cărnii de porc, de la 200.000 porcine/an, până la 400.000 porcine/an la finalul anului 2019.

Află mai multe

libertatea.ro

Iustin Paraschiv a mizat pe afaceri in agricultura romaneasca si a castigat

Povestea lui Iustin Paraschiv pare desprinsa din filme. Un tanar student se ambitiona la inceputul anilor 2000, pe cand avea doar 19 ani, sa isi ajute familia cu micuta afacere (un mic abator si o carmangerie) pe care o aveau in Mizil.

Află mai multe

ziare.com

Iustin Paraschiv investește 20 milioane de euro, creând peste 600 de locuri de muncă la fosta fermă Avicola Târgu Jiu

Considerat in urma cu sase ani „cel mai tanar milionar” de catre publicatia „Top 300 cei mai bogati romani”, Iustin Paraschiv revine in peisajul economic cu o noua investitie.

Află mai multe

fleischwirtschaft.de

Avicola Targu Jiu acquired

he Carmistin Group, a company specialized in the production and processing of meat, announced the takeover of all the farms, platform, and slaughterhouses owned by Avicola Targu Jiu, a Romanian based company.

Află mai multe

saptamana.net

Avicarvil a preluat Avicola Târgu Jiu

Grupul agricol Carmistin a preluat, prin compania specializată în producţia de carne de pasăre Avicarvil, toate activele şi capacităţile de producţie ale companiei Avicola Târgu Jiu.

Află mai multe

agrofood.ro

Grupul agricol Carmistin a preluat Avicola Targu Jiu

Grupul agricol Carmistin a preluat prin compania specializata in productia de carne de pasare Avicarvil fermele, platformele si abatorul detinute de Avicola Targu Jiu.

Află mai multe

newsmoney.ro

Carmistin a preluat Avicola Târgu Jiu și pregătește investiții de 20 de milioane de euro

Grupul agricol Carmistin, specializat în producția, procesarea și comercializarea cărnii, a anunțat că a preluat toate fermele, platformele și abatorul deținute de Avicola Târgu Jiu și că, în urma investițiilor pe care le va face, va putea crea 600 de locuri de muncă.

Află mai multe

goodnews.info.ro

Grupul agricol Carmistin a preluat Avicola Târgu Jiu

Grupul agricol Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a preluat fermele, platformele şi abatorul deţinute de Avicola Târgu Jiu, în care va investi circa 20 de milioane de euro.

Află mai multe

Forbes.ro

Avicola Târgu Jiu a fost preluată de Carmistin, grupul de companii deținut de Iustin Paraschiv

Grupul agricol Carmistin, pecializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, anunţă preluarea tuturor fermelor, platformelor şi abatorului deţinute de Avicola Târgu Jiu, fără a menționa suma tranzacției.

Află mai multe

ZIARUL FINANCIAR

Producătorul de carne Carmistin a preluat compania Avi Instant din Târgu Jiu, aflată în faliment, într-o tranzacţie de peste 4 mil. euro

Grupul agricol Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a preluat compania aflată în faliment Avi Instant, fosta companie Avicola Târgu Jiu, într-o tranzacţie de 20 mil. lei (4,4 mil. euro).

Află mai multe

CAPITAL.RO

Carmistin preia Avicola Târgu Jiu și anunță investiții

Grupul Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a anunțat preluarea Avicola Târgu Jiu și o investiție de 20 milioane de euro în modernizarea companiei.

Află mai multe