Știri

agroindustria.ro

Grupul Carmistin a activat planul de protectie și prevenție împotriva răspândirii COVID-19

Carmistin International S.R.L. a dispus luarea de măsuri imediate de protecție și prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19 în cadrul abatoarelor, fermelor, lanțului de magazine proprii, precum și pentru personalul administrativ de la nivelul întregului grup, pentru protejarea celor peste 2000 de angajați și a miilor de clienți și parteneri ai grupului.

Află mai multe

agroindustria.ro

AVICARVIL sărbătorește 12 ani de activitate pe piața agrozootehnică din România

Compania AVICARVIL a luat naștere în anul 2008, an în care a devenit parte din grupul Carmistin, crescând odată cu acesta. Pentru Avicarvil drumul a început odată cu preluarea platformei Oltchim – înființată în 1978, una dintre cele mai mari platforme avicole din România, cu o experiență vastă – de peste 30 de ani, în creșterea și producția de carne de pasăre.

Află mai multe

Cotidianul.ro

România, țara cu profit de zeci de mil €

Cultura culinară a românilor include mezelurile și acesta este un fapt cunoscut. « Dacă vrei ca afacerea să îți funcționeze gândește-te la carne și medicamente », este un slogan, încă actual, a celor care căutau idei de bussines.

Află mai multe

zf.ro

Grupul Carmistin, activ în industria cărnii, vrea să investească 120 de milioane de euro în următorii cinci ani pentru dezvoltarea businessului

Înfiinţat în anul 2000 de familia Paraschiv, grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat.

Află mai multe

euromeatnews.com

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019. Over the last years, Carmistin invested to create eight new production units for poultry which sustained an increase in its annual slaughter capacity to 20 million chickens.

Află mai multe

ZIARUL FINANCIAR

Grupul Carmistin, afaceri de 438 milioane de lei la S1/2019, plus 40%

Grupul Carmistin, un business care porneşte de la cultivarea pământului şi creşterea animalelor până la vânzarea produselor din carne în retail, a înregistrat la S1/2019 o cifră de afaceri de 438 de milioane de lei, o creştere de aproape 40% faţă de S1/2018.

Află mai multe

INDUSTRIA CĂRNII

Carmistin intra pe sectorul de economie sociala si finanteaza 29 de afaceri

Carmistin International implementeaza un proiect cu finantare europeana in valoare totala de peste 13,7 milioane de lei pentru sustinerea investitiilor in initiative antreprenoriale sociale la nivelul regiunilor Sud-Muntenia, Sud Vest si Vest.

Află mai multe

ZIARUL FINANCIAR

Grupul Carmistin din industria agroalimentară şi-a majorat businessul cu 40% în S1, la 438 mil. lei

Grupul Carmistin a înregistrat în primele şase luni din 2019 o cifră de afaceri de 438 de milioane de lei (92 de milioane de euro), în creştere cu aproape 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Află mai multe

roaliment.ro

Carmistin lanseaza un program pentru dezvoltarea mediului economic si social la nivel regional

Carmistin International anunta lansarea proiectului cu finantare europeana, in valoare de 13,7 milioane de lei, informeaza Agerpres. Bugetul va fi alocat pentru sustinerea investitiilor in initiative antreprenoriale sociale la nivelul regiunilor Sud-Muntenia, Sud Vest si Vest, prin infiintarea a 29 de structuri de economie sociala.

Află mai multe

agerpres.ro

Carmistin International demarează programul de start-up-uri sociale pentru dezvoltare sustenabilă naționala – SUSTIN

Acest program este menit să ajute la dezvoltarea mediului economic și social la nivel regional dar și la creșterea ocupării forței de muncă în zonă, prin locurile de muncă nou create.

Află mai multe

topantreprenori.ro

Un business de talie mondială

Înființat în anul 2000, grupul Carmistin reprezintă unul dintre cei mai mari jucători din industria agro-alimentară din România. În componența sa se află mai multe companii care compun un lanț ce pornește de la cultivarea pământului, creșterea animalelor și ajunge până la vânzarea produselor din carne în cele peste 150 de magazine ale grupului.

Află mai multe

Business-review.eu

Investments doubled Carmistin Group’s profits in the first six months of 2018

The group registered an operational profit of over RON 48 million (EUR 10 million), a growth of over 100 percent compared to results in the same period of last year.

Află mai multe

agrostandard.ro

Grupul Carmistin a ajuns al treilea mare producator de carne de porc din Romania

Profitul opreational al grupului Carmistin, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata agro-alimentara din Romania, a inregistrat o majorare considerabila in primele sase luni ale anului 2018, pe fondul investitiilor realizate in 2017.

Află mai multe

businessmagazin.ro

Grupul Carmistin şi-a dublat profitul datorită investiţiilor

Pe fondul investiţiilor realizate în 2017, profitul opreaţional al grupului Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agro-alimentară din România a înregistrat o creştere de aproape 100% a EBITDA, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, de până la 48 milioane de lei.

Află mai multe

criticnational.ro

Profit cu peste 30% mai mare pentru Grupul Carmistin, condus de omul de afaceri Iustin Paraschiv

Anul 2017 a fost pentru Romania un an agricol bun. Asa arata datele Ministerului Agriculturii, care demonstreaza ca ponderea medie a agriculturii in PIB, in ultimii 10 ani, este de 5,2%. In privinta exporturilor, cerealele au cea mai mare pondere, cu mentiunea ca ar trebui sa se puna accent pe zootehnie si procesare.

Află mai multe

magazinulprogresiv.ro

Producătorul de carne Carmistin, afaceri cu 8,6% mai mari în 2017

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața agro-alimentară locală, deținut de familia Paraschiv, a obținut în 2017 o majorare de 8,6% a cifrei de afaceri, până la 676,4 milionae lei (peste 148 milioane euro).

Află mai multe

CAPITAL.RO

Grupul Carmistin vrea să-și dubleze capacitățile de producție a cărnii de pui și de porc în următoarea perioadă

Grupul Carmistin, deținut de familia Paraschiv, prezentă în TOP 300 Cei mai bogați români, cu o avere estimată la 65 milioane euro, a obținut în 2017 profituri cu peste 30% mai mari decât în anul anterior, confirmând încă o dată creșterea sectorului agricol românesc.

Află mai multe

bursa.ro

Afacerile grupului Carmistin au crescut anul trecut cu aproape 9%

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agro-alimentară din România, îşi propune dublarea capacităţii de producţie a cărnii de porc, de la 200.000 porcine/an, până la 400.000 porcine/an la finalul anului 2019.

Află mai multe

Business-review.eu

Carmistin, technology of growth in Romanian farming

Carmistin Group, the biggest farming company in Romania, has had a very profitable year in 2017, confirming the rise of the Romanian agribusiness sector as one of the most promising in Europe.

Află mai multe

PROFIT.RO

Afacerile Grupului Carmistin au crescut anul trecut cu aproape 9%, la 676,4 milioane lei.

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața agro-alimentară din România, își propune dublarea capacității de producție a cărnii de porc, de la 200.000 porcine/an, până la 400.000 porcine/an la finalul anului 2019.

Află mai multe

libertatea.ro

Iustin Paraschiv a mizat pe afaceri in agricultura romaneasca si a castigat

Povestea lui Iustin Paraschiv pare desprinsa din filme. Un tanar student se ambitiona la inceputul anilor 2000, pe cand avea doar 19 ani, sa isi ajute familia cu micuta afacere (un mic abator si o carmangerie) pe care o aveau in Mizil.

Află mai multe

ziare.com

Iustin Paraschiv investește 20 milioane de euro, creând peste 600 de locuri de muncă la fosta fermă Avicola Târgu Jiu

Considerat in urma cu sase ani „cel mai tanar milionar” de catre publicatia „Top 300 cei mai bogati romani”, Iustin Paraschiv revine in peisajul economic cu o noua investitie.

Află mai multe

fleischwirtschaft.de

Avicola Targu Jiu acquired

he Carmistin Group, a company specialized in the production and processing of meat, announced the takeover of all the farms, platform, and slaughterhouses owned by Avicola Targu Jiu, a Romanian based company.

Află mai multe

saptamana.net

Avicarvil a preluat Avicola Târgu Jiu

Grupul agricol Carmistin a preluat, prin compania specializată în producţia de carne de pasăre Avicarvil, toate activele şi capacităţile de producţie ale companiei Avicola Târgu Jiu.

Află mai multe

agrofood.ro

Grupul agricol Carmistin a preluat Avicola Targu Jiu

Grupul agricol Carmistin a preluat prin compania specializata in productia de carne de pasare Avicarvil fermele, platformele si abatorul detinute de Avicola Targu Jiu.

Află mai multe

newsmoney.ro

Carmistin a preluat Avicola Târgu Jiu și pregătește investiții de 20 de milioane de euro

Grupul agricol Carmistin, specializat în producția, procesarea și comercializarea cărnii, a anunțat că a preluat toate fermele, platformele și abatorul deținute de Avicola Târgu Jiu și că, în urma investițiilor pe care le va face, va putea crea 600 de locuri de muncă.

Află mai multe

goodnews.info.ro

Grupul agricol Carmistin a preluat Avicola Târgu Jiu

Grupul agricol Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a preluat fermele, platformele şi abatorul deţinute de Avicola Târgu Jiu, în care va investi circa 20 de milioane de euro.

Află mai multe

Forbes.ro

Avicola Târgu Jiu a fost preluată de Carmistin, grupul de companii deținut de Iustin Paraschiv

Grupul agricol Carmistin, pecializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, anunţă preluarea tuturor fermelor, platformelor şi abatorului deţinute de Avicola Târgu Jiu, fără a menționa suma tranzacției.

Află mai multe

ZIARUL FINANCIAR

Producătorul de carne Carmistin a preluat compania Avi Instant din Târgu Jiu, aflată în faliment, într-o tranzacţie de peste 4 mil. euro

Grupul agricol Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a preluat compania aflată în faliment Avi Instant, fosta companie Avicola Târgu Jiu, într-o tranzacţie de 20 mil. lei (4,4 mil. euro).

Află mai multe

CAPITAL.RO

Carmistin preia Avicola Târgu Jiu și anunță investiții de 20 mil. euro

Grupul Carmistin, specializat în producţia, procesarea şi comercializarea cărnii, a anunțat preluarea Avicola Târgu Jiu și o investiție de 20 milioane de euro în modernizarea companiei.

Află mai multe