Pe blogul Carmistin vei găsi informații despre creșterea și îngrijirea corectă a puilor, porcilor și vitelor. Ideile și recomandările noastre se îndreaptă și către zona culinară, dar și cea a sănătății. Descoperă lumea animalelor bine crescute!
Râmnicu Vâlcea, 04.08.2020 Proiectul are o valoare totală de 2,373,389.52 lei, din care peste 94% […]
Râmnicu Vâlcea, 04.08.2020 Proiectul are o valoare totală de 2,373,389.52 lei, din care peste 94% […]
București, 02.07.2020 – În plină criză economică, Grupul românesc Carmistin, cunoscut la nivelul Olteniei grație […]
În plină criză economică, Grupul românesc Carmistin lansează un nou proiect de investiții, în localitatea […]
Grupul Carmistin, în colaborare cu Primăria Mizil, demarează programul de susținere a persoanelor vârstince din […]
Bucuresti, 01.04.2020 – Compania AVICARVIL a luat naștere în anul 2008, an în care a […]
București, 19.03.2020 – Carmistin International S.R.L. a dispus luarea de măsuri imediate de protecție și […]
Grupul Carmistin susține Sanctuarul „LIBEARTY”, cel mai mare proiect de bunăstare a animalelor din Europa, […]
Se știe deja că vitele au un stomac format din patru compartimente – burduf, ciur, foios și cheag, fiecare cu funcțiile sale. De la depozitarea ierbii în burduf și până la cheagul în care se produce sucul digestiv, compartimentele stomacului…
Porcul se află printre primele animale domesticite de către om în urmă cu circa 9000 de ani. Această domesticire a dus, în Europa și Orientul Îndepărtat, la o dezvoltare a culturii gastronomice a cărnii de porc. Există peste 350 de rase de porci…