Joburi

Schimbă direcția carierei tale cu Carmistin!

La Carmistin ai oportunitatea de a îți construi o carieră, nu doar de a-ți asigura un loc de muncă în domeniu. De la debut, până la nivelul de profesionist vei crește permanent și te vei dezvolta pas cu pas.

Experiențele variate de muncă și interacțiunea cu colegii debutanți ori cu mai multă experiență, cu clienți, furnizori și parteneri, alături de programele noastre integrate de dezvoltare profesională și personală te vor aduce mai aproape de succes, într-un mediu competitiv și atractiv.

Joburi Studenți

Să fii student poate fi în același timp o experiență de învățare, alături de una de muncă. Carmistin înțelege importanța unui start bun și oferă șansă celor care vor să accelereze debutul profesional.
Vezi joburi

Joburi Profesioniști

Dacă ești interesat de o dezvoltare permanentă, alături de echipa noastră vei acumula experiență de muncă și de viață, și vei putea deveni un profesionist complet. Mai mult, dacă ai deja experiență de muncă și te interesează domeniul nostru de activitate, ești binevenit în echipă. În funcție de nivelul tău profesional și de abilitățile tale, vei găsi un loc în care să performezi în Carmistin. Noi ne asigurăm că este locul potrivit pentru tine!
Vezi joburi

Joburi Necalificați

Dacă ești dedicat meseriei pe care o practici, te așteptăm în echipa noastră. Poziția de muncitor necalificat se adresează tuturor celor interesați să lucreze în cadrul unei companii antreprenoriale de renume, la standardele cele mai ridicate de siguranță, calitate și performanță.
Vezi joburi

De ce să lucrezi cu noi

Echipă tânără
Carmistin susține dezvoltarea profesională. În compania noastră vei găsi întotdeauna colegi tineri, dornici să învețe și să te învețe.
Mediu dinamic
Strategia noastră se bazează pe idei inovative și tehnologie. Vei avea adesea oportunitatea să lucrezi cu noutăți din domeniu.
Dezvoltare personală
Dezvoltarea personală este importantă. Ai ocazia să înveți din experiența colegilor, dar și din activitatea noastră de până acum.

Ținta noastră, evoluția

În mediul de business se spune că suntem printre cei mai mari jucători ai industriei agroalimentare românești. Anii de activitate par să susțină această afirmație. Totuși, viziunea noastră este una concentrată pe evoluție, inovație, schimbare. Vrem să țintim întotdeauna din ce în ce mai sus și lucrăm ca să găsim noi abordări și terenuri pe care ne putem lăsa amprenta.

În următorii 5 ani plănuim să ajungem în primele 3 companii din piața agroalimentară românească prin performanță financiară și dezvoltarea capacităților de producție. Ne propunem să rămânem o afacere antreprenorială, pentru că acest lucru ne-a ajutat până acum să avem o dinamică și o flexibiliate în deciziile strategice ale companiei și în schimbările de piață.

Ne dorim să atragem lângă noi colegi care să aibă o viziune comună cu a noastră și să facem din Grupul Carmistin un model de afacere integrată.
Brandurile noastre