De ce să lucrezi cu noi

Ce îți oferă grupul nostru

Cariera ta poate începe într-o companie mare, puternică, stabilă, cu un cuvânt de spus pe piața agroalimentară. Un job la Carmistin îți va asigura mai mult decât o intrare cu renume în CV. Vei învăța de la cei care cu siguranță au ce îți arăta în domeniu.

Pentru că suntem o companie mare, avem multe departamente și mulți angajați. Aceștia sunt deschiși și dornici să interacționeze cu noi colegi și să îi învețe mai multe.

Mediul de lucru este unul dinamic, presărat cu entuziasmul ideilor inovative și a strategiilor curajoase.

În Carmistin te poți dezvolta profesional și personal, iar în timp poți evolua spre o carieră de succes.

Ținta noastră, evoluția

În mediul de business se spune că suntem printre cei mai mari jucători ai industriei agroalimentare românești. Anii de activitate par să susțină această afirmație. Totuși, viziunea noastră este una concentrată pe evoluție, inovație, schimbare. Vrem să țintim întotdeauna din ce în ce mai sus și lucrăm ca să găsim noi abordări și terenuri pe care ne putem lăsa amprenta.

În următorii 5 ani plănuim să ajungem în primele 3 companii din piața agroalimentară românească prin performanță financiară și dezvoltarea capacităților de producție. Ne propunem să rămânem o afacere antreprenorială, pentru că acest lucru ne-a ajutat până acum să avem o dinamică și o flexibiliate în deciziile strategice ale companiei și în schimbările de piață.

Ne dorim să atragem lângă noi colegi care să aibă o viziune comună cu a noastră și să facem din Grupul Carmistin un model de afacere integrată.

Beneficii

Pachetul de beneficii oferit de compania noastră este unul complex și proporțional cu experiența și performanțele tale. Te poți baza pe un salariu negociat conform dorințelor tale, bonusuri acolo unde este cazul și multe oportunități pentru angajați.

Beneficiile sunt discutate atent cu fiecare angajat încă de la început, astfel încât vei cunoaște întotdeauna ce vei primi și când. Specialiștii din departamentul nostru de HR te vor ține la curent cu orice informații ai nevoie.

Dezvoltare personală

Credem că dezvoltarea profesională și dezvoltarea personală merg mână în mână. Fiecare experiență îți aduce noi abilități și cunoștințe care te ajută să înțelegi mai multe din mediul profesional.

Odată cu cariera pe care o urmezi te vei dezvolta și tu. Avem mai multe programe interne care îți oferă informații și posibilitatea de a învăța mai multe din domenii noi sau de a aprofunda o anumită temă. Descoperă tot ce putem să îți oferim ca angajat de al nostru!

Aproape de fiecare client
Carmistin este un grup de business, dar și de oameni. Lucrăm ghidați de cunoștințele pe care le-am dobândit și de succesul livrării unor produse pe gustul clienților și pe gustul nostru. Terenurile agricole pe care le deținem și fermele în care creștem animalele și păsările ne aduc mai aproape de natură, acolo unde începe povestea.

Prin apropierea față de natură și grija față de furaje, animale și păsări ne simțim mai aproape de clienții care cumpără produsele de sub umbrela Carmistin. Angajații brandurilor noastre sunt la curent cu valorile și viziunea Carmistin, pe care le împărtășesc în activitatea zilnică.
Experiență în businessul românesc
În anii de activitate care s-au scurs de la înființare, Carmistin s-a concentrat pe atenția la detalii și construcția unui peisaj de business complet și coerent. Altfel spus, ne-am angajat să ne concentrăm pe etică, respectarea standardelor și comunitatea pe care o creștem.

Industria agroalimentară este una ce merge în două direcții, pe care țintim să le acoperim în profunzime - o relație strânsă cu furnizorii și clienți loiali, mulțumiți de produsele noastre. Unul dintre obiectivele Carmistin este să fim piesa constantă care ține cele două direcții unite și cu care comunică în egală măsură.

Plantăm responsabil

Creștem cu grijă

Țintim cât mai sus

Construiește-ți o carieră în
industria agroalimentară!
Vino în echipa noastră! La Carmistin te așteaptă un mediu dinamic, unde poți să evoluezi și să surprinzi cu idei.