LaProvincia angajază specialiști în industria prelucrării produselor din carne, cu experiență în străinătate, care doresc să se întoarcă acasă

LaProvincia angajază specialiști în industria prelucrării produselor din carne, cu experiență în străinătate, care doresc să se întoarcă acasă

București, 02.07.2020 – În plină criză economică, Grupul românesc Carmistin, cunoscut la nivelul Olteniei grație magazinelor, abatoarelor și fermelor LaProvincia, anunță faptul că face angajări masive. Grupul caută specialiști în industria prelucrării produselor din carne, care au lucrat sau care s-au specializat în unități de abatorizare din străinătate. Grupul a luat această decizie pentru a susține românii plecați în străinătate, care momentan lucrează în condiții destul de precare în unitățile de producție din Europa. Compania promite condiții de lucru la standarde europene, în unități complet modernizate, și salarii echitabile pentru piața din România. Bugetul alocat fiecărui specialist va fi în conformitate cu experiența avută și plusul de calitate și inovație pe care acesta îl poate aduce în unitățile de producție LaProvincia.

CV-urile celor interesați sunt așteptate pe adresa de e-mail recrutare@carmistin.ro. Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul 0728 285 273, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Posturile deschise sunt:

  • Inginer calitate industrie alimentară
  • Inginer producție industrie alimentară
  • Șefi de echipă
  • Mecanici echipamente abatorizare și ambalare
  • Operatori mașini de ambalare
  • Șef depozit frigorific
  • Stivuitoriști
  • Gestionari livrare
  • Manipulanți marfă
  • Operatori facturare

Grupul deține un lanț de distribuție propriu, 14 ferme de pui și două unități de abatorizare, unități situate în județele Vâlcea și Gorj. Unitățile de abatorizare sunt complet modernizate, având acreditare pentru standardul IFS Food și BRC, cele mai important standarde internaționale de calitate din industria alimentară, fiind considerate unele dintre cele mai sigure abatoare din România din punct de vedere al siguranței alimentare.

Pe zona de agricultură, compania are un plan de investiții pe 8 ani, care vizează dezvoltarea zonei de agricultură bio, unde deja cca. 20 % din suprafețele de teren lucrate se află în perioada de conversie către cultura ecologică.

Ne dorim ca specialiștii din această industrie să aibă o șansă să pofeseze și să se dezvolte și la noi în țară. Din cauza migrării excesive a forței de muncă specializată în această industrie către Europa de Vest, avem un mare deficit de specialiști la nivel național. Grupul nostru face toate demersurile posibile pentru a reduce deficitul din această industrie.

Chiar în acest an am accesat două programe europene al căror obiectiv este îmbunătățirea competențelor profesionale ale unui număr de 364 de viitori absolvenți din învățământul secundar și terțiar non-universitar. Oferim acestor elevi posibilitatea de a participa la sesiuni de informare, orientare și consiliere profesională în sesiuni de consiliere individuală și de grup, efectuarea unor stagii de practică în unitățile noastre de producție, obținând calificări de nivel 3 și 4, precum și obținerea unui loc de muncă în cadrul Avicarvil la finalizarea studiilor. Este esențial să ajutăm la formarea tinerelor generații și să ajutăm la crearea de forță de muncă specializată în domeniu, oferind un val nou de profesioniști industriei”, susține Tiberiu Berbece, Vicepreședinte Grup Carmistin.

Înfiinţat în anul 2000 de familia Paraschiv, Grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară din România, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat.

Grupul Carmistin are peste 1800 de angajați la nivel național și cuprinde peste 20 de companii grupate în patru divizii de producţie – pui, porc, vită şi agricultură. Principalele companii sunt Avicarvil, Avirom Plus, Avicarvil Farms, Avicarvil Farming, Avicarvil Food & Distribution, Porcellino Grasso, Agrikilti, Carmistin Trading, Carmistin International, Pajo Agriculture, Tracian Beef ș.a.

Carmistin este unul dintre puţinele holdinguri românești care integrează în proporţii de 90% lanţul de producţie agrozootehnic, începând de la cultivarea cerealelor, producţia de furaj, creşterea animalelor (pui, porc, vită) până la abatorizare, procesare şi distribuţie de produse şi preparate din carne (inclusiv în reţeaua proprie de retail).

Companie cu capital 100% românesc, Grupul Carmistin investește în modernizarea de noi ferme, creează noi locuri de muncă și dezvoltă programe de responsabilitate socială. Experiența și competitivitatea Grupului Carmistin sunt demonstrate de succesul unor proiecte ample, precum preluarea și punerea în funcțiune a platformelor agroalimentare deținute de Compania Oltchim S.A. și platformele logistice și de producție ale fostei Societăți Avicola Târgu Jiu, active pe care le-a achiziționat și retehnologizat complet.

CARMISTIN INTERNATIONAL S.R.L.

Tiberiu Berbece, Vicepreședinte Grup Carmistin

LaProvincia angajază specialiști în industria prelucrării produselor din carne, cu experiență în străinătate, care doresc să se întoarcă acasă