Linia de Pui

Carne de pui de casă pentru tine

Brandul LaProvincia este deja cunoscut pe piața românească printre pasionații de gătit, gurmanzi. Prin acesta ne dorim să promovăm și să susținem ideea că puiul de casă este întotdeauna cel mai bun pentru tine și familia ta.

Tradiție și tehnologie

Utilizăm tradiţia pe care am moştenit-o şi o îmbinăm cu tehnologia ca să avem grijă de fiecare serie de pui.

Carnea provenită din fermele LaProvincia nu înseamnă cantitate, ci calitate, sănătate, textură.

Cu tradiţie, către viitor

Ne bucurăm de renumele pe care LaProvincia îl are deja pe piaţa românească şi ne exploatăm resursele ca să menţinem calitatea ridicată la standardele pe care un nume cu răsunet o impune.

De aceea, hrănim puii cu mâncare gustoasă şi îmbogăţită nutritiv, provenită din furaje proprii. Puii sunt hrăniţi 100% cu furaje naturale și sunt crescuţi în ferme izolate din punct de vedere al biosecurităţii, cu toate halele automate și întregul climat computerizat.
Construiește-ți o carieră în
industria agroalimentară!
Vino în echipa noastră! La Carmistin te așteaptă un mediu dinamic, unde poți să evoluezi și să surprinzi cu idei.

Știri recente

LIBNET.RO

Iustin Paraschiv, presedintele Carmistin, crede in potentialul Romaniei de a reveni in topul sectorului agribusiness din Europa

Grupul Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv si Asociatia Fermierilor din Romania a organizat la inceput de 2023 conferinta Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor in Romania. La aceasta conferinta au fost prezenti reprezentanti ai Guvernului, Parlamentului, membri ai mediului asociativ si de afaceri, dar si reprezentanti ai principalelor banci din Romania, interesate de finantarea acestui sector.

ASTAZI.RO

Grupul Carmistin a organizat „Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor in Romania”

Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv si Asociatia Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferinta “Contextul economic si legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.

COMUNICATE.INFO

Grupul Carmistin a organizat „Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”

Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv și Asociația Fermierilor din România a organizat la început de 2023 conferința “Contextul economic și legislativ pentru dezvoltarea sectorului suinelor în România”.