Linia de Pui

Carne de pui de casă pentru tine

Brandul LaProvincia este deja cunoscut pe piața românească printre pasionații de gătit gurmanzi. Prin acesta ne dorim să promovăm și să susținem ideea că puiul de casă este întotdeauna cel mai bun pentru tine și familia ta.

Tradiție și tehnologie

Utilizăm tradiţia pe care am moştenit-o şi o îmbinăm cu tehnologia ca să avem grijă de fiecare serie de pui.
Carnea provenită din fermele LaProvincia nu înseamnă cantitate, ci calitate, sănătate, textură.

Cu tradiţie, către viitor

Ne bucurăm de renumele pe care LaProvincia îl are deja pe piaţa românească şi ne exploatăm resursele ca să menţinem calitatea ridicată la standardele pe care un nume cu răsunet o impune.

De aceea, hrănim puii cu mâncare gustoasă şi îmbogăţită nutritiv, provenită din furaje proprii. Puii sunt hrăniţi 100% cu furaje naturale și sunt crescuţi în ferme izolate din punct de vedere al biosecurităţii, cu toate halele automate și întregul climat computerizat.

Investiții substanțiale pentru modernizare

În urma unor investiţii de 30 de milioane de euro, activitatea noastră a crescut până în punctul în care am ajuns să deţinem cea mai mare producţie de carne de pasăre din judeţul Vâlcea, ajungând, în total, la o capacitate de aproximativ 20 de milioane de pui crescuți și abatorizați în facilitățile proprii . O altă serie de investiţii de 20 de milioane de euro au creat 1.000 de locuri de muncă şi au adus performanţa în ferme cu ajutorul tehnologiei.

Din ferme, păsările pleacă către unul din abatoarele noastre, apoi spre centre comerciale din toată ţara precum Metro, Cora, Kaufland, Carrefour, Selgros, Profi și altele.

LaProvincia, un brand cu tradiţie

Ne creştem puii printr-un proces natural asemănător creșterii tradiţionale din gospodăriile individuale. Puii sunt hrăniţi cu furaje proprii şi trăiesc într-un mediu atent monitorizat. Grija faţă de sănătatea lor se vede prin verificări constante şi un mediu ales astfel încât să fie confortabil. Dorim să îţi oferim produse proaspete şi potrivite familiei tale. Respectăm toate standardele Uniunii Europene privind bunăstarea animalelor.
Construiește-ți o carieră în
industria agroalimentară!
Vino în echipa noastră! La Carmistin te așteaptă un mediu dinamic, unde poți să evoluezi și să surprinzi cu idei.

Știri recente

zf.ro

Grupul Carmistin, activ în industria cărnii, vrea să investească 120 de milioane de euro în următorii cinci ani pentru dezvoltarea businessului

Înfiinţat în anul 2000 de familia Paraschiv, grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară, fiind unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat.

euromeatnews.com

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019

Carmistin Group reports a 40% increase in turnover for H1 2019. Over the last years, Carmistin invested to create eight new production units for poultry which sustained an increase in its annual slaughter capacity to 20 million chickens.

ZIARUL FINANCIAR

Grupul Carmistin, afaceri de 438 milioane de lei la S1/2019, plus 40%

Grupul Carmistin, un business care porneşte de la cultivarea pământului şi creşterea animalelor până la vânzarea produselor din carne în retail, a înregistrat la S1/2019 o cifră de afaceri de 438 de milioane de lei, o creştere de aproape 40% faţă de S1/2018.